![]() |
| | #3401 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti |
cum fu vineri in daimon? am fost si eu acu 2 saptamani,cand au pus dinky si praslea. foarte tare muzica. in rest..lumea..no comment. se cam amestecau diversi ca sa zic asa. -------------------- Editare ulterioară -------------------- urmeaza si un snagov pe 20 . count me in!
Last edited by blueangel27; 31-05-2009 at 20:50.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3405 (permalink) | ||
|
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3406 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mai sunt cateva oricum, pe la arene, snagov. Sa rectificam atunci, ultimul party la care ar trebui sa fim prezenti in buc.
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #3408 (permalink) | ||
|
Eu trag de grupul meu, incercam sa rezervam o vila dar probabil nu ne va reusi (deh, cand e vb de mers toata lumea merge, mai greu cand vine vorba de $) Charterul este dar ca in fiecare an, toate biletele sunt rezervate de agentii si se dau numai la pachet
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #3411 (permalink) | ||
|
Adrian Eftimie & Proof - Miercuri(maine) @ Daimon. Be There!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3412 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare pentru cei care aleg cluburile every friday and saturday si nu ma refer strict la bucuresteni. Cum merg lucrurile ? tot multa lume, inghesuiala ? sau s-a mai rarit ? nu de alta dar la noi in oras (alba iulia) e seceta mare in ambele cluburi, undeva la maxim 100 de persoane pe tot weekend-ul si partea proasta e ca nici aia nu sunt de distractie. nu se mai danseaza nu nimic. nici in cluburile din judet situatia nu e mai roz si vorbeam zilele trecute cu niste colegi de pupitru fara a gasi o explicatie buna. Am avut 2-3 invitati de marca si niciun efect asupra populatiei.
__________________ Nick anterior: djrares " in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei" | |||
|
| | #3413 (permalink) | ||
|
Pai de la inceputul anului a luat-o in jos. Criza asta....ce sa-i faci? Sau lumea se pastreaza pentru petrecerile de pe litoral ![]() Oricum, e clar ca nu mai iese atata lume in club
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3415 (permalink) | ||
|
de parca distractia in Ibiza se bazeaza numai pe DC10. nici o problema, sunt alte cateva zeci de discoteci valabile .
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #3416 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. Last edited by quze; 06-06-2009 at 17:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3418 (permalink) | ||
|
Dc10 si alte discoteci au mai avut probleme si anul trecut. Cu putin "noroc", DC10-ul nu o sa mai existe. Cel putin asta vor autoritatile spaniole.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |