![]() |
| | #3421 (permalink) | ||
|
Sau acum 2 ani, nu mai retin exact. Am citit un articol intr-un ziar local in care se anunta inchiderea DC10, Bora Bora si Amnesia. Tot acolo, cineva declara ca respectivele discoteci nu or sa scape foarte usor. Se pare ca DC10 este primul pe lista.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #3422 (permalink) | ||
|
haos total la rpr ...
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3426 (permalink) | ||
|
Si eu tot pe la 6 am plecat. Au mai ramas niste prieteni mi-au zis ca a mai fost tare cam o jumatate de ora, dupa care au dat-o pe chill si cica nu a mai fost asa tare.
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3427 (permalink) | ||
|
Tocmai m-am intors de la mare, cam gol, Kudos e pustiu, majoritatea cluburilor inchise...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3428 (permalink) | ||
|
Weekendul viitor e deschiderea de la Office ... poate dau o fuga sa vedem dc merita deranjul
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3429 (permalink) | ||
|
20 iunie -> Synthplants pe plaja in Mamaia, line-up neanuntat inca. 4 iulie: -> Ground Zero Festival 11 iulie -> DanceValley 2009 Spaarnwoude
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #3430 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3431 (permalink) | ||
|
Livio si Roby pe 20 @ mania si Sythplants cu ali naser next stop ! ...iar maine o tura la daimon
|
| | #3432 (permalink) | ||
|
La Daimon in seara asta o sa fie haossssss: Nights.ro 8 Years Anniversary @ Daimon - Concerte Party-uri Evenimente - Beatfactor.ro . 2 Stages - 20 Dj's - Nights.ro 8 years Anniversary
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3433 (permalink) | ||
|
mda...mare haos. Era tot bamboo-ul si turabo si fratelli pe-acolo. Era un fatalau cu un bmw seria sashe (not a typo) ALB (jmeker adk) in fata intrarii si statea langa el sa-l vada lumea ce masina are. Pana nu se deschid terasele din herastrau nu prea mai am ce cauta la daimon. Pana una-alta, ne vedem si noi la un Livio & Roby? Dar sa fie intuneric rau in club ca n-am chef dah fitze
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3434 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg de ce fuge lumea ca de ciuma de cluburi precum Turabo si Bamboo sub acest pretext penal cu fitzele . In primul rand preturile sunt la fel ca in majoritatea cluburilor , hai sa zicem un 15-20% mai mari , iar lumea este aceeasi ca si prin Romana , Magheru etc . Care e problema daca cineva are nu stiu ce masina si toale si vrea sa si le etaleze , cu ce te afecteaza pe tine asta ? Nu-ti pune nimeni pistolu la tampla , nu-ti zice nimeni da-te mai incolo asadar ce va deranjeaza daca sunt unii care vin cu 10 manechine dupa ei si sparg o carca de bani ? Decat sa ma calc pe picioare cu toti pokemonii pastilati la cluburile astea de house sau cu cocalarii de prin Regie , sau in bombele alea de pe Lipscani mai bine ma relaxez intr-un mediu putin mai select si unde poti sa te duci daca in Fratelli , Turabo , Bamboo , Gaia , Bellagio , Pat , Bonton etc sunt fitze ? Fitze din astea sunt peste tot sa fim seriosi, dar haideti sa definim fitzele , sa dam cateva ex de fitze care ne afecteaza atat de mult . Daca ai o masina de 100 000 euro si vii cu ea la club inseamna fitza , sau ar trebui sa-ti iei un logan de rezerva ca sa nu fii catalogat fitzos ? )Daca iti e atat de sila de fitze solutia ideala ar fi sa inchizi luminile in casa , iti iei o lada de bere , dai drumu la un mix si o arzi asa chill fara pic de fitze .
__________________ Tacuri de biliard de vanzare mcdermott , predator , viking , lucasi , schon , pechauer etc . tel. : 0723230049 ID mess : pasarica_mihai Last edited by Birdy; 18-06-2009 at 09:32.. | |||
|
| | #3435 (permalink) | ||
|
- birdy fitzele te afecteaza oricum pentru ca vin la pachet cu tupeu si proasta crestere. sa dam exemple: se baga in fata la intrare, se baga in fata la bar, ce ma te iei de femeia mea, etc. etc. oamenii cu bani care isi vad de treaba lor si nu deranjeaza sunt un procent mic, majoritatea sunt parveniti care vor sa-si etaleze "jmecheria". de asta fuge lumea ca de ciuma de ei si da, cine cheltuie mai mult de 30000e pe o masina in Romania este fitzos, oricum ai da-o..
__________________ jack your body | |||
|
| | #3436 (permalink) | ||
| Quote:
De obicei cine are bani nu se baga in fata la bar pt ca stau frumos la masa si sunt serviti de altii . Aia care se baga in fata sunt din aceeasi categ cu idiotii de prin Regie . Quote:
Daca iti permiti nu e nici o fitza , mai degraba e un moft , pana la urma ce sa faci cu atatia bani ?
__________________ Tacuri de biliard de vanzare mcdermott , predator , viking , lucasi , schon , pechauer etc . tel. : 0723230049 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #3437 (permalink) | ||
|
Sa nu deviem de la subiect, va rog! Birdy, tie iti plac cluburile selecte. Mie-mi plac astea mai 'underground'. Fiecare cu treaba lui. Soo...cineva la Mania in we asta?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3439 (permalink) | ||
|
Anul trecut era mai intuneric in club (pe genul ca d-abia vedeam). Anul asta, de 1 mai, am observat ca au mai montat ceva lumini ![]() Iar la un eveniment Livio & Roby eu sunt de parere ca o sa fie o atmosfera mai "underground' ![]() P.S. sper
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |