![]() |
| | #3462 (permalink) | ||
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3464 (permalink) | ||
|
back fron la playa mania f ok destula lume muzica buna villalobos a intrat la ora 6 am ... pe kudos linistit ... ca locuri de facut plaje au disparut Atlantis si Tan tan ... Office destul de slab , ume un pic mai spalata dar destul de aglomerat si muzica mediocra ... cam asta ar fi un mic review
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3471 (permalink) | ||
|
nici o miscare interesanta in buc si nici la mare ramane miercuri daiomon cu raresh . . . . .
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3472 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
cluburile "mari" sunt de necalcat. am avut "placearea" de a intra in turabo acum ceva vreme. acelasi glam fals. muzica de radio. taranei cu bani, mari cat usa, care nu asculta muzica "dasta" (nici macar din acea, care e mai comestibila, pentru tot romanu'), dar vin ca e fitza si vine* multe pisde. am o cerinta: daca exista un club in care sa NU existe nimic ce poate fii catalogat drept lux. unde sa fie atat: pereti, bar, boxe, dj, lume. - astept sfaturi, oferte, orice. daca nu exista. poate cineva mai instarit se baga sa faca promit sa fiu client fidel.
| ||
|
| | #3475 (permalink) | ||
| Quote:
piata evenimentelor electronice altfel. Avem un monopol Sunrise - Mission (un fel de Intel-AMD dar in proportii oarecum egale), care acopera cam 90% din piata clubbingului, in rest mai avem vreo 6=8 organizatori care incearca sa ii copieze. Pana acum vreo 2 ani mai faceam si io urat pe diverse forumuri cand vedeam ca merg intr-un club si am vreo 5 cm patrati spatiu de dans, ca nu mi se da rest la bar, etc, mi s-a luat... In momentul de fata nu as mai intra la un eveniment Sunrise sau Mission nici macar sa ma c*c, pentru ca ar dura vreo 15 minute sa ajung la o toaleta. Am ajuns sa postez poze de la festivaluri din Olanda sau Germania pe aici, si poate sunt destui care se gandesc "asta pune poze si se crede mare jmeker ca are bani sa mearga acolo"...........dar nu e asa, merg la festivalurile asta, pt ca imi place muzica mai agresiva, pe care nu o gasesc la noi, pt ca lumea e blocata pe trend (adica minimal si tech house, si sa zicem progressive), si ies in club ca niste mumii, pt ca vine DJ X, care a fost promovat foarte intens, si "ca merg toti tovarasii mei" , nu pt ca lor le-ar place muzica asta, in mod deosebit. PS: Din vreo 16 expeditii in Tarile de Jos, mi s-a intamplat o singura data sa ma simt chiar prost, si nu atunci cand ma asteptam, adica, prin toamna lui 2008 am ajuns in Olanda dupa ce auzisem la stiri cum niste romani (rromi sau nu) batusera cu bestialitate un cuplu olandez in Italia (el batut rau de tot, ea batuta si violata rau de tot), deci atunci nu s-a intamplat nimic, am conversat cu niste cetateni, le-am zis ca sunt din Romania, si au fost kiar prietenosi, dar cu alta ocazie, am dat peste un olandez la bar la Trance Energy, si cand a auzit ca sunt din Romania, s-a mirat cum de am bani sa ajung acolo si daca nu cumva sunt sofer de tir................................................................... That was lovely PS Oricum o sa se duca dracu tzara asta cu amestecul asta de neo-comunisti si patroni de magazine de droguri legale ... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- PS: Hai sa bem!
__________________ Respect to the men in the ice cream van! Last edited by PYRO!; 19-07-2009 at 08:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3477 (permalink) | ||
|
Teknivalul se apropie , apropo de paduri 12 august , incepe nebunia ![]() Teknival Romania ~ Sound Tracker
__________________ Beauty is in the eye of the beerholder | |||
|
| | #3480 (permalink) | ||
|
Eram cam manga cand am postat ultima oara, vad ca am dat-o in diverse , totusi destul de coerent ...La Teknival vreau si eu sa merg, si inca vreo cativa cetateni. Acolo ma astept la o portie de ciocaneala serioasa.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |