![]() |
| | #3501 (permalink) | ||
|
Pai trebuia sa se inchida, dar n-au vandut astia restul de case. Abia au terminat de facut 3 case, inca vreo 5 sunt in constructie si pana la anul sigur vor fi gata. Dar nu se stie niciodata ...
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3503 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ " zdreanto care esti tu zdreanta " | |||
|
| | #3504 (permalink) | ||
|
Anul trecut a fost de 1 mai la Mania, daca nu ma inseala memoria si e de asteptat sa fie omor. Adica pana si la Gossip era ditamai coada. La Kristal in iarna a fost decent, cam cadea lumea pe jos, dar mai erau locuri unde puteai sa stai sa asculti muzica. Nu inteleg de ce nu-l mai aduc pe Sasha outdoor, la Arene de exemplu, cum a fost atunci cu Digweed in 2006 (parca).
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #3505 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #3507 (permalink) | ||
|
Dar anul trecut a fost si de anul asta de 1 mai ![]() Nu am fost dar am inteles ca a intrat pe la 4.30 Cat despre intrare, e mai sus!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3509 (permalink) | ||
|
Merge si moi la Sasha , de fapt o sa fiu in mamaia de joi acum...ca m-am saturat sa plec numai in weekend pe aglomeratia aia.Maine imi iau si eu bilete la Sunwaves....LUCIANOOOOO!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3510 (permalink) | ||
|
Maine rez si eu sws Richie si Carola pour moi ... preturi de criza la mese 1500 RON se respecta oamenii ce plmmm ...
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3511 (permalink) | ||
|
Daaaa. Chiar ca preturi de criza. Traiasca sezlongurile! Richie and Carola for me also my friends. Sper sa fie putina criza sambata si sa nu vina atat de multa lume la Sasha. P@TRYK: See you there
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3513 (permalink) | ||
|
Cam slab, pe Kudos vineri si sambata - aproape gol, duminica ceva mai acceptabil...dar tot gol pe langa anii trecuti, criza asta.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3515 (permalink) | ||
|
O sa fie smecherie ca sa face warm-upul (neoficial) pt sunwaves ![]() Daca tot se zice ca de vina e criza.. cum e in celelate cluburi din mamaia? (eu nu intru decit foarte rar prin ele). (paradoxal.. unde se duc toti oamenii care stau ore in masina la coada pe autostrada.. apoi ziua isi dau in cap pentru un loc pe plaja?)
__________________ ... | |||
|
| | #3516 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tacuri de biliard de vanzare mcdermott , predator , viking , lucasi , schon , pechauer etc . tel. : 0723230049 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #3517 (permalink) | ||
|
In Office baga numai Oldies, vineri am facut un tour Office/Bamboo/Crush...nu prea au fost pe gustul meu, dar trebuia sa multumesc si eu anturajul...ca sambata i-am bagat la Mania.
|
| | #3520 (permalink) | ||
|
Forta fie cu tine ![]() In alta ordine: Chicane si The Cristal Method live la inceput de septembrie in Parcul Izvor. so cool
__________________ ... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |