![]() |
| | #3522 (permalink) | ||
|
Nu mai estem bilete la SW6
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3524 (permalink) | ||
|
Da mann ma gasesti la richie si carola ! !
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3526 (permalink) | ||
|
Tare rau la mare ... multe multe peripeti .... haos la sws richie si carola au rulat ,prin alte corturi nu am ajuns decat un pic la luciano si audiofly parea sa fie treaba si acolo ...oricum bun weekend muzica a mers la kristal pana seara oamenii desfaceau podeaua si muzica inca mergea !
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3527 (permalink) | ||
|
Mult prea tare Richie Hawtin! A fost clar cel mai tare de la Sunwaves. Am mai fost si pe la scena breakbeat a fost ok si acolo, dar si pe la Luciano care a fost foarte tare si el. M-a dezamagit in schimb Lee Burridge care nu mi-a placut deloc. De mult n-am mai vazut Kudosul asa plin, chiar si la Kristal era plin pe plaja. Pot sa afirm ca a fost cel mai reusit weekend de anul asta la mare.
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3528 (permalink) | ||
|
Daca ar fi inceput de vineri, ar fi fost mult mai reusit. Venea si mai multa lume, se facea si mai multa consumatie fiind 2 seri samd Poate n-au avut incotro cei de la Sunrise datorita programului dj-lor. Sper sa nu se mai repete insa
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3529 (permalink) | ||
|
lasa ca au dat un mare tun cu SWS , la 15 000 de oameni cati au fost si care au consumat in medie 20E (am pus un minim) au scos o caruta de bani ... 2.5 mil de euro (minim) profit pe criza asta nu e de colea )
|
| | #3530 (permalink) | ||
|
Luciano a rupt, eu am rupt, kudos extra full...reteta perfecta. ![]() I'll be back in weekendu' care vine, promit haos. @RDI: 15.000 oameni? Exagerezi rau man.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3531 (permalink) | ||
|
@Patryk iti spun din sursa sigura , corturile au fost toate pline ,plus populatia care se perinda afara ,stiu ca unele corturi erau mai mici dar totusi nu mi-i se pare exagerata cifra
|
| | #3533 (permalink) | ||
| Si eu la fel, dar pana la urma nu conteaza, ZEUL Luciano a dominat inca o data, a iesit prea frumos. ![]() Un mic video de pe Kudos, Optick a rulat:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3534 (permalink) | ||
|
Love Sensation DJs Remember @ Daimon Club Data: 21 August 2009 - 21 August 2009 Loc: Bucuresti , Daimon Club Line-up: Rosario Internullo, Raoul Russu, Kool, Adrian Eftimie, Nepotu' Ora 23,00 @Patryk: el si tovarasul Hawtin
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3535 (permalink) | ||
|
Imi place atmosfera la Daimon, dar muzica se aude muuuuuult prea INCET, fara bass, boxe minuscule care distorsioneaza la volum maxim... Eu chiar nu inteleg de ce nu fac upgrade la sound, sculele de acolo sunt pt Lounge...nu Club, cu maxim 5000E ar face un upgrade important si muuulti decibeli in plus.
|
| | #3536 (permalink) | ||
|
Asta ascultam in masina in drum spre casa dupa Sunwaves ... ce versuri ![]() YouTube - Dido - Sand In My Shoes (Above & Beyond UV Mix) - Repost (HD)Mai exista si varianta Steve Lawler we love ibiza mix, cu care s-a inchis Space-ul acum doi ani SUPERB
|
| | #3537 (permalink) | ||
|
partyyyy people @ sunwaves 8 am )
|
| | #3538 (permalink) | ||
|
Si la Viva Music erau muncitorii aia care desfaceau cortu'de la Break Me ![]() Mi-a fost jena sa le fac poza )
|
| | #3539 (permalink) | ||
| Quote:
In fiecare noapte se taie amenzi pentru ca muzica prea tare deranjeaza locatarii din blocurile de vis-a-vis de parc, e totusi un loc in aer liber.. vineri se va transmite live petrecerea si pe net, pentru cine nu are cum sa ajunga.. dar e chiar pacat sa nu ajungi la un remember
__________________ jack your body | |||
|
| | #3540 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | pai cu asa muzica ... ...
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |