![]() |
| | #3642 (permalink) | ||
|
Demential de cald da
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3643 (permalink) | ||
|
Observ ca jigodiile astea de la Kristal si Martin si ii pot adauga aici si pe mirificii lor parteneri Mission sau Sunrise, se intrec in a gasi metode cat mai diversificate de a scoate banu' gros (o singura iesire din club permisa, a doua oara trebuie replatita intrarea, si nu e vorba ca iesi din club ca sa bei, e vorba ca iesi din club ca sa nu te mai ca*i pe tine de cald), dar achizitionarea unor sisteme de aerisire decente este un lux. Bine, cei care continua sa frecventeze aceste cluburi "europene de top", pot privi si jumatatea plina a paharului: Sanatate -> Sauna si beneficiile ei
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #3644 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: TM |
Avand in vedere ca e clubbing-related, n-am mai deschis inca un thread : Merge cineva la Transmission-ul de la Praga (14.11.2009)? Din cate vad eu, nu se mai accepta cereri pentru bilete din afara Cehiei, caz in care m-am trezit cam tarziu. Drept urmare, daca aveti un bilet in plus si vreti sa scapati de el va pot ajuta in sensul asta. Presupun ca as putea "risca" sa platesc la intrare; O2 Arena e totusi incapatoare. In cel mai rau caz, petrec un weekend in Praga. In alta ordine de idei, daca merge cineva cu masina si mai are macar un loc disponibil, deja ma declar coplesit. | ||
|
| | #3646 (permalink) | ||
|
Subscriu la treaba cu "caldura din club". E frig afara si racim ![]() W.e. urmator Audiofly la Kristal
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3647 (permalink) | ||
|
Bun bun sper sa puna ca la SWS nu ca la mania de 1 mai ... oricum cum ne-au lovit la martin in primavara nu ma astept sa fie dar sunau foarte bine cand am trecut pe la ei la corturi
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3648 (permalink) | ||
|
Niste poze de la I Love Techno. Agitatie mare la belgieni , 35000 de oameni, varsta minima de acces 16 ani si in consecinta echipaje medicale cu targi pregatite, 6 scene cu digei de renume , gauffre si alte bunatati
|
| | #3651 (permalink) | ||
|
EU
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3652 (permalink) | ||
|
cum a fost la audiofly ? m-am mutat ieri la un private party cu dan andrei si rhadoo ![]() diseara gaia
|
| | #3653 (permalink) | ||
|
Se pare ca diseara o sa ling acolo unde am scuipat in urma cu cateva posturi, mai exact o sa merg la Digweed in Kristal, eveniment la care sigur va mai fi prezent juma' de oras si va beneficia de un climat tropical. Sunt oarecum fortat de imprejurari, isi sarbatoresc niste amici ziua de nastere si vor aici. Da Doamne sa ma insel, iar daca nu ma insel, macar muzica sa fie la inaltime.
|
| | #3654 (permalink) | ||
|
Si eu vroiam sa ma prezint la Digweed, dar o sa stau acasa. Prea multe cazuri de gripa porcina in Buc. si nu vreau sa risc sa ma imbolnavesc, vorbesc cat se poate de serios. ![]() Evitati aglomeratia ca e serioasa treaba.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3656 (permalink) | ||
|
O intrebare... mai exista vreun club/discoteca care sa aibe ca gem de muzica r&b/hip-hop? Adica muzica gen Black eyed peas, Timbaland, Pharell, Jay-z si alte specimene? Daca stiti pls bagati un exepmlu ceva... yo stiam de tan-tan.. .da in rest .. pauza ! Thank you! | |||
|
| | #3658 (permalink) | ||
|
vineri kristelee
|
| | #3659 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #3660 (permalink) | ||
|
mai nou s-au mutat pe la pta muncii.
__________________ ... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |