![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Hmmm... Cine imi spune si mie pe unde e Embryo, daca gasesc masa si ce preturi au? Nu de alta dar poate ma duc maine si sa fiu pregatit.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
dak mergi maine, nush dak o sa fie mese...intrarea e libera, dar daca speri la mai mult de doua, trei sucuri ar fi bine sa fii pregatit.. dak nu ma insheala memoria...cea mai ieftina bautura (apa/suc) e cca 100 000 ... adik d la 100 in sus :P ... dupa ce ai trecut d palatu telefoanelor faci dreapta p langa hotel capitol, apoi iar dreapta....
| |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Cred ca ma duc in Spago...
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Pana la urma am trecut prin Nemo, dar nu am stat ca mi-e somn (am avut treaba de la pranz pana pe la 22). Animatoarele...
|
| | #33 (permalink) | ||
|
sunt curioasa cum s-a distrat lumea sambata in embryo... si apropo... de studio martin ce se mai aude... afterul d la timo maas acolo se tine, teoretic, nu? ps: se zvoneste k s-ar deschide un nou club, interesant, tam tam sau tan tan cva d genul asta... stiti cva despre asta? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
ultima oara eu am fost in space la corvin dalek... si kiar a fost super ok... dar asta se intampla undeva prin ianuarie... si de atunci nu mai stiu nimic de soarta acestui loc... preturi ok, muzica de la buna in sus... vom vedea... dar daca se va redeschide k maneloteca, e taiat de pe liste, klar!
| |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
..deci review...M-am distrat de am cazut sub masa ..NOT... Clubul arata foarte bine, e foarte "imaculat", podele albe, mese albe, iluminare misto, la etaj e practic un rond cu scaune in jur, iti pui bauturile pe el si mai vezi si ce se intampla pe jos..Lume foarte selecta, personal atent si bine crescut ..Preturi culmea, foarte mici = red bull 100k, havana 90k, heineken 70k.Ce nu mi-a placut ..muzica data foarte incet...abai dupa 12 a inceput sa mai miste, dar ba o dadeau mai tare ba mai incet...Nu prea e de dansat. S-a bagat minimal si electro, muzica ok, dar volumul redus m-a dezamagit complet. A fost o seara cam aiurea sambata, la 3 in Gossip era gol ...mixa barmanul , si la 4 am ajuns in Spot unde am mai dansat cate ceva, dar oricum batea vantul si acolo...Si-au rupt oamenii capul la Tiesto si la Burridge si n-au mai iesit ...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Pyro are dreptate...sambata noaptea cam batea vantul in majoritatea cluburilor incepand cu ora 3... doar in kristal a fost nebunie... as fi mers sambata in embryo, dar am preferat sa ies cu fetele... lipsa de organizare => seara esuata din toate punctele de vedere... dumi, d c nu ai fi mers?
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Vinerea asta in Cheers (nu e 100% sigur dar cam 80% ) ...Vania, Thornado si DJ Snatt...deci techno si tech + uplifting trance sa ne rupem capu ...si sambata cred ca va fi o portie dar nume mai putin sonore. Pasionatii genului sunt asteptati ...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
am avut o invitatie la cineva acasa sar putea sa merg in weekendul acesta cu niste prietene sa vada ce frumos e :P | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |