![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Sambata e Meat Katie in Kristal, dar e private party Kent, tre sa ai invitatie..deh, si pt plebe in Gossip e lansare Clubbers Guide 2006 cu un invitat Ministry of Sound, Marika si Almud. Gossip-ul il recomand si joia, baga Raresh de obicei, si e un warm-up bun pt weekend .
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
eu nu sunt in baza d date kent... m-am prostit cu pall mall ( era sa pierd si petrecerea din vara la keoke... dar am avut noroc ... dar e interesant de vazut cum o sa fie in gossip...sau dak se intrevede altceva... dak aflati... stiti unde postati :P trag p dreapta...a fost o seara seaca prin orash
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
cred k o sa fie k in vara... iti trmit msg si primesti o krtela sau cva d genu asta... oricum ar fi tare.. dar ma roade curiozitatea d cheers... nu am petrecut o noapte intreaga acolo niciodata ... si lamuriti-ma si p mine cu o chestie... biletele d p mission.ro, cum intri in posesia lor? si nu ma refer la biletele cumparate prin telefon, ci completand acel mini-formular...
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! Last edited by BlackAngel_TC; 15-11-2005 at 21:25.. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
am fost sambata la embryo si pot sa spun ca arata intr-un fel anume au bagat thornado si modelu electro la greu, pacat ca lumea de-acolo o ardea cam dubios. si prea multe mese, parca eram la cantina...Quote:
| ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
...sunt unii mai obsedati de trance pe acolo ce-i drept ...Legat de Meat Katie, azi e ultima zi in care se mai dau invitatii...cine e interesat PM me, si-i dau mai multe informatii.
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
![]() Foarte multi stateau la mese, nu se dansa, se vedea ca marea majoritate erau veniti sa se afiseze sau sa se "socializeze" cum spunea cineva...not my kind of party. Oricum, se pare ca s-au prins si managerii ca asa nu merge treaba si au anuntat ca scot mesele si schimba sonorizarea aia penibila. Plus ca la inceput erau niste preturi sf, abia de curand le-au micsorat. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Ce poti sa vrei de la meseni...i-am vazut acolo pe Mihaita Plesan, Razvan Lucescu si una de la ASIA..deci ...oricum io sambata am dansat ceva, si as fi facut si mai urat daca era muzica mai tare...am inteles ca in 2 sapt se rezolva ...
|
| | #57 (permalink) | ||
|
pey momentan, chiar e un astfel de loc, de socializare, afisaj, daca mi se permite...si nu stiu cine imi spunea k nu au cum sa fie asemenea preturi acolo... ei bine... kiar era in jur d 100, o cola... daca nu kiar 120 (asta knd am fost eu) ... deci...e tara tuturor posibilitatilor...si chiar nu stie nimeni de inaugurarea unui nou club, cva? ...
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Ok, io am fost in Gossip unde a fost belea, minimal + techno si incredibil...tranceeeeeeeeeeeee... nu stiu cine a bagat trance dar a fost super. La after au dat-o pe breaks, probabil pt ca venea lumea de la Katie cea Carnoasa ...s-a si umplut clubul de altfel. Ce ma seaca cel mai tare e ca de ceva timp tot vad un travestit la evenimentele astea, si in Kristal si in Spot si azi in Gossip si sincer imi intoarce stomacul pe dos. Mai are si aproape 2m si danseaza prin fata/pe boxe adica acolo unde imi place si mie. Damn it!!!News: Spot se va inkide, adica va reveni pe manele (same thing), veste primita de la unul din rezidenti. Afterurile de acolo se vor muta in Gossip, cel mai probabil.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |