Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-11-2005, 21:33   #41 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

a fost super la lee, pe la 2 deja era haos, am regretat putin ca nu am ajuns la tiesto dar asta e

keee's is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2005, 22:12   #42 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

dumi, nici nu iti merge rau ... dak e vania, ma bag... si in afara d vineri noapte se mai anunta ceva interesant?

BlackAngel_TC is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2005, 22:59   #43 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Sambata e Meat Katie in Kristal, dar e private party Kent, tre sa ai invitatie..deh, si pt plebe in Gossip e lansare Clubbers Guide 2006 cu un invitat Ministry of Sound, Marika si Almud.
Gossip-ul il recomand si joia, baga Raresh de obicei, si e un warm-up bun pt weekend .

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2005, 02:57   #44 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

eu nu prea particip la evenimente house ascult acasa mai mult dar cred ca voi merge la Meat Katie ca imi place.

dumi is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2005, 06:08   #45 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

eu nu sunt in baza d date kent... m-am prostit cu pall mall ( era sa pierd si petrecerea din vara la keoke... dar am avut noroc ... dar e interesant de vazut cum o sa fie in gossip...sau dak se intrevede altceva... dak aflati... stiti unde postati :P trag p dreapta...a fost o seara seaca prin orash

Old 15-11-2005, 19:17   #46 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

pai nici eu dar am mai fost mai demult si ma ajutat cineva sa intru oricum nu garantez prezenta mea la acel eveniment dar as merge ...

Old 15-11-2005, 20:11   #47 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

cred k o sa fie k in vara... iti trmit msg si primesti o krtela sau cva d genu asta... oricum ar fi tare.. dar ma roade curiozitatea d cheers... nu am petrecut o noapte intreaga acolo niciodata ...

si lamuriti-ma si p mine cu o chestie... biletele d p mission.ro, cum intri in posesia lor? si nu ma refer la biletele cumparate prin telefon, ci completand acel mini-formular...

Last edited by BlackAngel_TC; 15-11-2005 at 21:25..

Old 15-11-2005, 22:57   #48 (permalink)
Registered User

christinne's Avatar

embryo e fostul confidential? eu nu am mai iesit in club de pe vremea cand exista cuando :-(, acum am impresia k s-a inchis

christinne is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2005, 23:12   #49 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

cuando mai exista... confidential, daca nu ma inshel , e pe victoriei... si in cazul acesta, nu e embryo...

Old 16-11-2005, 01:15   #50 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Am un pont pentru intrarea la Meat Katie...maine sau poimaine, vad ce reusesc si postez aci pt altii care mai sunt intreresati

Old 16-11-2005, 05:54   #51 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by PYRO!
Vinerea asta in Cheers (nu e 100% sigur dar cam 80% ) ...Vania, Thornado si DJ Snatt...deci techno si tech + uplifting trance sa ne rupem capu ...si sambata cred ca va fi o portie dar nume mai putin sonore. Pasionatii genului sunt asteptati ...
tare cheers ala...cum sa vii la dj si sa-i spui: "daca nu bagi trance refuzam sa dansam!" asta a fost duma serii
am fost sambata la embryo si pot sa spun ca arata intr-un fel anume au bagat thornado si modelu electro la greu, pacat ca lumea de-acolo o ardea cam dubios. si prea multe mese, parca eram la cantina...
Quote:
Ce nu mi-a placut ..muzica data foarte incet...abai dupa 12 a inceput sa mai miste, dar ba o dadeau mai tare ba mai incet...
asta e din cauza sonorizarii naspa, mai precis a boxelor slabe, care distorsionau la volum mare. oricum, am inteles ca weekendul asta la petrecerea cu sascha funke o sa fie sonorizare noua.

white noise is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2005, 13:00   #52 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by white noise
tare cheers ala...cum sa vii la dj si sa-i spui: "daca nu bagi trance refuzam sa dansam!" asta a fost duma serii.
Hmmm...nush cand s-a intamplat treaba aia ...sunt unii mai obsedati de trance pe acolo ce-i drept ...

Legat de Meat Katie, azi e ultima zi in care se mai dau invitatii...cine e interesat PM me, si-i dau mai multe informatii.

Old 16-11-2005, 18:48   #53 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Quote:
Originally Posted by white noise
am fost sambata la embryo [...] pacat ca lumea de-acolo o ardea cam dubios
Poti explica?

CBR is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2005, 19:58   #54 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by CBR
Poti explica?
E o expresie, poate insemna multe
Foarte multi stateau la mese, nu se dansa, se vedea ca marea majoritate erau veniti sa se afiseze sau sa se "socializeze" cum spunea cineva...not my kind of party.
Oricum, se pare ca s-au prins si managerii ca asa nu merge treaba si au anuntat ca scot mesele si schimba sonorizarea aia penibila. Plus ca la inceput erau niste preturi sf, abia de curand le-au micsorat.

white noise is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2005, 00:33   #55 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Ce poti sa vrei de la meseni...i-am vazut acolo pe Mihaita Plesan, Razvan Lucescu si una de la ASIA..deci ...oricum io sambata am dansat ceva, si as fi facut si mai urat daca era muzica mai tare...am inteles ca in 2 sapt se rezolva ...

Old 17-11-2005, 18:36   #56 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

mai baieti pentru ca jos este restaurant si sus e "clubul" sa ii zicem asa lol... asta a fost tare. Cat despre muzica cred ca asta era si ideea sa fie mai lejera sa fie cum a zis Black Angel de socializare... cel putin mie asa mia dat impresia ca vrea sa fie...

Old 17-11-2005, 19:05   #57 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

pey momentan, chiar e un astfel de loc, de socializare, afisaj, daca mi se permite...si nu stiu cine imi spunea k nu au cum sa fie asemenea preturi acolo... ei bine... kiar era in jur d 100, o cola... daca nu kiar 120 (asta knd am fost eu) ... deci...e tara tuturor posibilitatilor...si chiar nu stie nimeni de inaugurarea unui nou club, cva? ...

Old 20-11-2005, 05:27   #58 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

mam intors d la petrecerea KENT din Kristal unde a bagat Meat Katie. Mie mia placut foarte mult a bagat super bine am fost happy

Old 20-11-2005, 05:47   #59 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

cineva mi-e dator cu detalii...

Old 20-11-2005, 08:14   #60 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Ok, io am fost in Gossip unde a fost belea, minimal + techno si incredibil...tranceeeeeeeeeeeee... nu stiu cine a bagat trance dar a fost super. La after au dat-o pe breaks, probabil pt ca venea lumea de la Katie cea Carnoasa ...s-a si umplut clubul de altfel. Ce ma seaca cel mai tare e ca de ceva timp tot vad un travestit la evenimentele astea, si in Kristal si in Spot si azi in Gossip si sincer imi intoarce stomacul pe dos. Mai are si aproape 2m si danseaza prin fata/pe boxe adica acolo unde imi place si mie. Damn it!!!

News: Spot se va inkide, adica va reveni pe manele (same thing), veste primita de la unul din rezidenti. Afterurile de acolo se vor muta in Gossip, cel mai probabil.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Thread Tools

Posting Rules