![]() |
| | #766 (permalink) | ||
|
SASHA SASHA DIWEED DIGWEED SUPERB ![]() Sasha a mixat si peste program la insistentele fanilor la fel si Digweed care la final a fost baiat finut si a dat autografe Un show superb,muzica de calitate,atmosfera dementiala.( pastilatii si sniff sniff-ii m-am facut ca nu-i vad )La mai mare! PYRO da pozele ca te manac cu fulgi cu tot ![]() Blondule ai ajuns acasa?(intreg?)
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #767 (permalink) | ||
|
showul a fost ok sunetul la fel....doar ca eu nu sunt fan sasha&dig
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #769 (permalink) | ||
|
apropo stie careva cine a filmat si daca se difuzeaza showul?
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #770 (permalink) | ||
|
Back home. Show ok, sonorizarea excelenta, Sasha si Digweed cu tehnica de nota 10, muzica destul de ciudata, nici nu stiu cum s-o incradez. Cred ca era mai mult pe un minimalelectro techno. Parca mai mergeau niste lumini, stroboscoape si alte chestii pentru visuals, dar a fost ok si asa. Oricum, foarte multa lume, pe la 1-2 de abia avei loc sa te misti. Spre dimineata a fost mai bine, mai aerisit.
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #773 (permalink) | ||
|
Grav...grav de tot ....Digweed mai agresiv...Sasha mai feelingos...multi oameni facuti pilafHop cu niste poze: 1. The fellowship of the drink 2. Io cu Crusher si cu BlonduGL (nu sunt rosu de la alcool ci din cauza ca m-am prajit la piscina la Buftea )3. Io cu C8V5S 4... atmosfera
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #775 (permalink) | ||
|
U party animal baga upload ca nush ce-ti fac.Vreau poza cu gogosarii lu' Blondu.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 09-07-2006 at 20:13.. | |||
|
| | #778 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Ai pierdut cam cel mai tare after de pana acum... de pe la 11 ziua au intrat raresh, praslea, ali nasser, herodot, gemini bros, intr-un fel de b2b sau live, nu stiu cum sa-i zic...unu la cdj, altu mixer, altu cu platanele, altu in final scratch...delir total ![]() oricum pe partea de minimal/tech/techno raresh RUPE MUFA! | ||
|
| | #780 (permalink) | ||
|
A fost super-OK, nu mai tin minte ce am facut dupa ora 4dim....stiu ca am ajuns acasa pe la 7, doar atat...nenorocitu asta de jack ![]() Nu am fost la after :/
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |