![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
da deci lam vazut si eu ala cu peruca mare si blonda este oripilant omu.. femeia c o fi... detalii..ce detalii ? a fost super tare daca iti place breakbeat si lumea se simtea super ok. omu chiar a bagat foarte tare si am dansat incontinuu fara sa beau sau sa bag ceva
| |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Daca si Bavaria e club... Eu i-as zice discoteca-bordel...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
bavaria e km bodega asa... bilete in avans d p themission.ro ...gasiti si un nr d tel p site...se mai gasesc bilete la magazinul vanguardia (pta lahovari) dar grabiti-va bey...deja e luni... si iar va stresez cu veshnica mea intrebare... after-ul unde e?
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
si eu sper sa fie ceva aparte mai ales k timo isi prezinta noul lui album ... ce nu-mi place la el este k in prezenta unor oameni k noi o sa bage doar muzica comerciala ... k sa prinda pt cei necunoscatori ... sper sa nu fie ca la Tiesto plin de manelisti kre se imbata si nu stiu nici cine canta si dc!!!
| |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Mai mult ca sigur nu se va tzine afterul in Martin... Party-uri misto in Gossip: Joi: Raresh&Jay Bliss Vineri : Vania & Haute Culture Edit: LOL...si miercuri Rhadoo tot in Gossip. O sa ma minimalizez rau de tot in ritmul asta.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! Last edited by PYRO!; 22-11-2005 at 15:28.. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
oarecum off-topic... de timo maas, unde sper sa fie mai bine ca la tiesto, parca a uitat toata lumea... oricum... ON-Topic : unde ieshiti sambata asta? The Mission - Timo Maas , warm-up Maresh si Vania World Trade Plaza - bilet 33 ron (in avans) 50 ron (la fata locului) ... cine ce alte palcnuri are?
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ia uite domnule ca totusi se redeschide martinul (au lasat zugravii merdenelele si s-au pus pe treaba )************* ***************vineri 02 dec : Residents night ( Rhadoo , Dobrica , Kozonak , Subformed, Demos sambata 03 dec : John Graham - Quivver, Livio duminica 04 dec : Sukar Collective Live ************* *********Sambata @Timo si dupa sa vad unde o pun de after...daca o sa mai pot.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |