![]() |
| | #901 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #904 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce e cu RASTA, dar noi ne-am facut pilaf in Martin azi noapte PS: Crushere, inca nu imi vine sa cred ca ai intrat cu o sticla de 2l de apa plata in club ...e culmea...ce vor scie ziarele???
__________________ Respect to the men in the ice cream van! Last edited by PYRO!; 12-08-2006 at 09:44.. | |||
|
| | #907 (permalink) | ||
|
PYRO! pt orice trebuie sa existe o prima oara si un deschizator de drumuri (nu de sticle) ![]() Ori eram eu beat ori s-a dus draq spiritul meu de observatie,Sharku si BlackAngel care erati? PYRO! pozele dar doar alea cand eram treaz te rog.Pacat ca au inceput cluburile sa se duca de rapa ... numai impresari si bagatori de seama ,manelisti cu gogosari si tricoo-uri mulate iesiti la agatat.Si mai mare pacat ca a trebuie sa fiu martor la bataia aia de rahat. In rest a fost super multam fain baietilor si domnisoarelor de aseara pt o noapte to remember ![]() BTW cine a mixat la inceput?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 12-08-2006 at 14:05.. | |||
|
| | #910 (permalink) | ||
|
confetti aka hartie capsata marunt m am trezit cu una in mijlocul pupilei...arata f dragutz in oglinda parca aveam lentila de contact..si ma ustura ochii .. care i faza diseara la bufta cine pune ce?
__________________ life's a race! YM:dominiciii18 | 0766.254.373 Alex | |||
|
| | #916 (permalink) | ||
cred ca eram doar eu cu PYRO de pe CG restul erau de pe tranced.ro si am crezut ca erai si tu in grup si eu nu stiam ,asl numai la prima intalnire.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #919 (permalink) | ||
| Quote:
.....aici se discuta despre clubbing iar maxx nu are treaba cu asta....ala e club de studentiveniti la camine de prin provincie care se falesc cu tricorile lor ''prosper''....a si mai vin si tigani cu '' rich'' sau de puta madre....
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |