![]() |
| | #922 (permalink) | ||
|
N-am facut baie ..dar ne-am facut fleashca ..nevertheless...foarte tare..vreme sonorizare, Thornado, Praslea si Alinasser la inaltime...si restul foarte pe felie....mai vrem bahCrusher..cand o sa am pozele o sa ti le trimit
__________________ Respect to the men in the ice cream van! Last edited by PYRO!; 13-08-2006 at 19:24.. | |||
|
| | #925 (permalink) | ||
|
Frate io m-am facut caramida azi noapte in Martin si abia m-am trezit azi la 14...plecarea fiind la 15 spre Buftea...N-am mai avut timp sa dau sfoara in tara...ce pana mea... Da, Raresh a aparut...au bagat baietii un minimal nebun de dimineata..dansam de ne crapau opincile ....si Modelu inainte, o muzica de rasarit de soare de te ungea pe suflet... ![]() Ne-a placut baaaaaaaaaaaaah...Mai vreeeeeeeeeeeem!!!
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #926 (permalink) | ||
|
Da baaaaaa dar vroiam si eu ![]() Daca cum erai tu vineri numesti caramida ... e grav
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 13-08-2006 at 22:22.. | |||
|
| | #929 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
http://forum.synthplants.ro/viewtopi...er=asc&start=0 | ||
|
| | #930 (permalink) | ||
|
pana la urma...sambata asta ce avem la mare in afara de Dubfire?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #931 (permalink) | ||
|
duminica am venit si eu de la mare. vineri 4 august la mania - lavelle a fost la inaltime....dupa care s-a continuat la kudos pe plaja cu pagal rosario si lavelle sambata 5 august fatboyslim ceva extraordinar, fara cuvinte iar apoi lee burridge la mania a fost ceva SENZATIONAL! ( a spus-o chiar el ca a fost cea mai tare petrecere la care a fost de anul asta) si asta probabil a spus-o inainte sa faca ce a facut duminica de la ora 14.00 pana la ora 4 dimineata unde tot la kudos a pus el non stop. vineri 11 august la mania zabiela a fost super tare dar foarte mare aglomeratie iar sambata la kudos pe plaja...lume obosita....we cu lee si lavelle a fost mult prea "extenuant" in concluzie....we cu lavelle+fatboy+lee a fost declarat de toata lumea cel mai tare we din aceasta vara. urat ca nu ajung la deep dish...chiar ma oftic rau..... sper sa apara pe net ce s-a pus la mania in we nebun cu pricina sau macar ce s-a pus la kudos... daca aflati ceva sau gasiti ceva sau faceti rost va rog nu ezitati sa ma contactati. si cam asta a fost vara... urat....
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #939 (permalink) | ||
|
ultimul weekend la mare se inchide totul ......urmeaza in buc PVD si redeschiderea kristal
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |