![]() |
| | #943 (permalink) | ||
| Quote:
Nope
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
|
super tare ca vine tenaglia la redeschidere....am inteles ca a facut show anu trecut
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #949 (permalink) | ||
shit speram sa il aduca iar pe armin anu asta
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #952 (permalink) | ||
|
Sa va spun ca maine plec la mare? Sa va mai spun ca ma intorc luni? Doar e ultimul w.e.!!!!! So...ne vedem in Buc direct la Spot ca presimt ca va fi foarte tare! B.T.W. Pe 9.09. e si ziua mea, deci consider ca mi-a facut un cadou frumos Kristalu' ca mi-l aduce pe Tenaglia! Hai sa ne vedem sanatosi la KSC!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
|
Mah baieti, aia care sunteti in tara pe 9 septembrie si mergeti la Tenaglia, nu uitati sa-i luati un tort uriash (poate si cu ceva si mai dulce inauntru) lui darkblack, pt ca a fost asa de subtil in a ne anunta ca e ziua lui
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
| Quote:
, cu toate ca imi suna bine si Creamfields
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #956 (permalink) | ||
|
Ceva ceva in weekendu asta la mare? Maine plec la mamaia.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |