![]() |
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
nu m-am dus de la 9... doar de la 10 jumate ... vroiam sa il prind si p maresh pt ca din ce seturi am p acasa kiar mi se parea foarte ok...dar nu s-a ridicat la asteptarile mele... iar d setul lui Timo Maas, nimic de spus... fffff tare...
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Da...io cand am ajuns la 11 si am vazut ca era lume super putzina, am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap...pe la 2:30 imi blestemam zilele....Totusi cred ca se putea si mai rau...sa fie inca 2000 de oameni si sa fie toti beti sau drogatzi... Si ce lipicios era pe jos ...damn it.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
de la beri? ![]() io am ajuns pe la 1 si un sfert, tocmai bine, eram "preparat" gata de treaba ![]() cine a pus chiar inainte de a intra timo? respectiv melodia pe care a intrat timo maas mi-a rupt capul de pe umeri...as vrea sa urmaresc cand apare pe odc setul pt. ca vreau neaparat melodia aia+ca de abia astept sa apara tot setul lui tm. rupere totala...cel putin ultima ora....
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Deci ala cu peruca blonda e temelie ... a fost la kristal la meat katie (asa se scrie?) si l-am mai vazut la mania in vara ... avea o palarie negru si un voal pe fata .... (te caci pe tine ). Oricum sunt multi ghey prin cluburi de muzica electronica (dar face parte din tendinte ce sa zic ). Off-topic asa ... JAMES ZABIELA RULZ!!!!
| |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Chiar a fost multa lume la timo, bine ca nu am prins coada la intrare, am ajuns pe la 11:20... In legatura cu lumea, am fost calcat pe picior de 10+ ori dar una le-a intrecut pe toate.. M-a calcat cu un toc ascutit in timp ce tzopaia pe acolo... the horror.. the pain.. Unde mai pui ca am ajuns acasa cu 3 gume de mestecat pe talpa de care stateau agatzate nu stiu cate chistoace de tigari... ![]() Anyway a fost misto dar nu excelent.. Si totusi prea multa lume... | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
cat despre taranii care nu au nici o treaba cu muzica asta cam asa e.... oricum eram praf si in lumea mea, nu vedeam decat pe un prieten de al meu care era langa mine si si pe timo din cand in cand si atat. off topic james lavelle rulez!!!
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Nu prea ai ce sa-i faci cu taranii...macar sa nu iasa kiar urat, la timo era unu chel cu o privire de gorila care facea urat, ii musca de cap pe amicii lui se imbrancea cu toti...gizas...a venit si in gossip la after dupa. Te doare capu'. Tre sa recunosc ca si io le mai trageam la masea, dar am hotarat dreaq sa o las moarta decat sa fiu in aceasi categorie cu meseriasi din astia. ...Care mergeti la Adam Freeland pe 1 dec la WTP? Io cred ca dau skip...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
eu nici nu stiam kt e biletul... OFF TOPIC: oricum, dumi, se pare ca "e cool" sa clubber... mi se pare o aberatie... sunt 2 categorii momentan, ushor de deosebit - care chiar vin pentru muzica, atmosfera etc si cei care vin in ideea sa se puna in cap, sa dea la ratze, sa zica a doua zi ca au fost la o super petrecere, dar nu isi amintesc nimic... si cei din urma sunt "foooooarte cool"... degeaba imi fac acum sange rau ca tot nu rezolv nimic, si la urmatoarele iesiri tot de aceeasi tipologie de 'taran cool' o sa dau ... dar mai exista si multi oameni ok ... si cu asta ma mai incalzesc... ON TOPIC: se intampla ceva miercuri seara/noapte?
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
deci crede-ma eu sunt mare bautor recunosc si petrecaret astea dar niciodata cand am fost la un eveniment house cum ii zic eu nu am pus gura pe alcool... mie chiar imi place decat muzica si nimic altceva daca ma vezi crede-ma nu ai zice ca ascult asa ceva
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |