![]() |
| | #1003 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
da, Pyro, vezi ca ai scris gresit.. e pe 28 oct. DJ Hell l-am vazut live si va garantez ca e o experienta fantastica.. the best www.djhell.de
__________________ jack your body | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
asteptam cu interes redeschiderea si prestatia lui tenaglia care sa speram ca va merita efortul de 100$....clubul este neschimbat estetic
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #1011 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
de la statia de metrou tineretului traversezi pe partea cu liceul sincai, mergi spre unirii cam 50m si intri pe prima straduta la stanga (lanariei se numeste). o sa vezi pe dreapta o cladire mare cu un banner deasupra intrarii, ala e..
| ||
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
[QUOTE=TheCrusher]Ce 100$? intrare + masa aprox 2.5
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
Sunteti anormali, omul asa merita si 2mil intrarea, eu sunt aici la Kristal si eu OMOR!!! Postez de pe mobil.....eram curios ce comentati, ne vedem la Gossip!!!!!!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
pe mine nu m-a impresionat deloc muzica
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |