![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
la urma urmei nu conteaza look-ul... adica conteaza, dar nu chiar atat de mult pe cum spun unii... e mai mult ceva de atitudine... cat timp vorbesti corect si nu esti "toata ziua cu <carnea> in gura" ca sa zic asa, e ok... dar in continuare, asta e off topic... din nou On Topic: e Sf Andrei si eu nu mai am stare ... vreau sa dansez... intrebare: unde?????
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
nu cred ca e bine sa faci referire la mine pt. ca dak da, intrii pe un taram cred ca necunoscut tie si fragil totodata. ...Care mergeti la Adam Freeland pe 1 dec la WTP? Io cred ca dau skip... eu cred ca ma duc. break beat ruleaza si omu cam stie meserie...nu cred ca e bine sa ratezi asa ceva? de bilet sitii ceva cat costa sau cat e acolo? EDIT: Down Beat Winter Fest" prezinta Adam Freeland @ World Trade Plaza-Sofitel 01 decembrie 2005 warm up: Gojira & Kosak, Phats & Small, Nick Spice Biletele se pun in vanzare la magazinele Diverta. oare pana la ce ora? Pret bilet in avans 33 RON / 55 RON la locatie.
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
EU as vrea pe aceasta sa imi ... .... in m..a tuturor betivilor care m-au calcat pe picioare care au cazut peste mine si in toate pizdele bete care veneau sa danseze langa tine si vomitau .. CU RESPECT le transmit ,si celor care aruncau cu sticle si cutii de bere , "toate cele bune" . (niste melteni)
| |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
ma io chiar nu am patit niciodata asa ceva si nici nu am vazut pe cineva in jurul meu facand chestiile enumerate de tine mai sus. probabil ca dak iti place sa fii acolo in fatza, in centrul atentie suporti consecintele . chiar nu stiu cum e acolo in fatza pt. ca nu m-am dus niciodata sa stau acolo. oricum regretabil dak se intampla chestiile astea...data viitoare incearca sa stai mai retras, intr-un loc sa si-l vezi pe dj dak vrei. muzik oricum o auzi (iar asta cred k e cel mai important) si iti garantez io ca nu o sa mai ai aventurile pe care le-ai avut.
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
hahahah Sf. Andrei deci poti sa imi zici La multi ani . Adam Freeland nu cred desi imi place breaks si pe 3 Elite Force in Kristal. have fun oricum ! | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
eh..oricum a fost o seara interesanta... la multi ani dumi (cu intarzierea de rigoare)...STUDIO MARTIN. RENASTEREA. Vineri, 2 Decembrie 2005, Studio Martin se redeschide. Va asteptam. e oficial!!! apropo, knd s-a inchis 'cheers'? doar o curiozitatesi , snoopy, nu faceam referire la tine...
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
ar trebui si un topic cu un fel de top piese club-tiesto,armin,global dj..etc se baga careva?
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
E un topic...muzica house&dance ...nu e cel mai inspirat titlu dar deh ... M-am facut de rusine azi noapte in Martin...am plecat inainte de 3 ...eram obosit, falit si nici muzica nu m-a prea coafat...Vania ...Dobrica mai putin...si mai urma si Rhadoo :fuckoff: ...![]() Clubul arata misto, underground look, mai mare ca Gossip, sonorizare...hmmm...ok...lume relativ ok
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
10 roni iar intra totzi tzaranii
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Mi-a soptit un pasaroi ceva de intrare 35 RON la Luke ...oarecum rezonabil ...S-a umplut Martinul azi noapte la Suie...ma rog a fost eveniment mai mult pt fani ...la 2 au terminat si a intrat DJ Said pana la 3...cand ne-au dat afara .
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |