![]() |
| | #1717 (permalink) | ||
| Un titlu complet sa dau si eu un search se poate? Singura pe care am gasit-o e asta: "12-antena-camino_del_sol_(joakim_remix)-permanent_vacation" Asta e piesa? edit: O STIU!!! E grava piesa! ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
din RO, mai ales Kristal, Gossip, Martin & Co, mai ales la Mission-uri. Asa ca lasa minciuna ca nici macar nu stii cum miroase intr-un club! Cand mai cresti...mai vorbim, dar la 14 ani nu ai ce cauta in club, chiar daca ai vrea sa intri...nu o sa te lase bodyguarzii. Vezi ca te striga prietenii din fata blocului sa iesi la joaca, go.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 25-03-2007 at 19:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1718 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #1719 (permalink) | ||
|
Ce-i acolo frateeeeee? ))) Va pregateati de o baie in piscina ceva?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1720 (permalink) | ||
| Quote:
Scrie chiar sub numele ei.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |