![]() |
| | #1725 (permalink) | ||
| Quote:
, doar ca la noi a fost Valentino K. si a tinut pana la 9 dimineata :P
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #1729 (permalink) | ||
|
@Colo & REXX: Problema e ca eu am vorbit civilizat, fara injurii. Ce vedeti voi mai sus e o replica de om incult...si eu i-am raspuns pe masura. Sunt foarte linistit dar nu ii permit oricui sa aiba astfel de glume cu mine, avand in vedere ca eu nu am jignit-o in nici un fel...nu avea dreptul sa imi raspunda asa, cam atat...eu nu caut flame, cheers @ all.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1730 (permalink) | ||
|
parerea mea e ca te-ai tu te-ai bagat in seama cu ea, nu ea cu tine ea a postat chestia asta: Quote:
Quote:
moment in care tu ai sarit calul nu te mai victimiza, nu ea a cautat flame cu tine (cel putin pe threadul asta, pe cel cu pozele e alta poveste)
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #1736 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa-i iau apararea lui P@tryk, dar 'sick fuck' e o injurie destul de grava. Dar..deh...pt.k e in engleza, parca nu suna asa de rau! Ahh...sa nu uit: "P@tryk! anca14 nu are 14 ani!"
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #1737 (permalink) | ||
|
Pai Colo zice ca ea "m-a plesnit putin" cu expresia asta, dar pentru ca e in "engleza" n-a sunat asa rau, nu? Dar daca era in Romana si imi zicea: "P@tryk, fututule bolnav"....o mai considera Colo o "plesneala inocenta" ? Nu cred.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1740 (permalink) | ||
| Quote:
si, ca sa fiu ontopic, seaman+cattaneo ftw!
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |