![]() |
| | #1741 (permalink) | ||
|
28 apr Matthias Tanzmann,Tania Vulcano,RPR 29 apr Marco Carola.....Sunwaves Mamaia..
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #1742 (permalink) | ||
|
Tocmai am facut rezervarea de 1mai la mare, se pare ca toata lumea si-a luat 28, 29, 30 apr. Intrebarea mea este: pe 1mai(seara) nu e nici un show la mamaia? ![]() ps: aveti grija, la Lido mai sunt doar 9 camere libere!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1743 (permalink) | ||
| Quote:
..
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #1744 (permalink) | ||
|
353RON - 1camera pentru 2 persoane @ Lido(televizor, frigider, clima) perioada 28, 29, 30. La banii astia va dau varianta cu "clima"(caldura in camera). Pe la 300ron era varianta fara clima, nu m-am riscat sa inghetz 3 zile acolo...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1745 (permalink) | ||
| Quote:
E Johan Gielen in Two ....io oricum stau ... Unde e asta, in fostul Motor Mix?
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #1753 (permalink) | ||
| Quote:
De aceea am luat acolo, cobor din Hotel si intru in Mania...chiar imi era dor de Mania ![]() De la 10 dimineata in sus, Kudos scrie pe noi.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 27-03-2007 at 22:03.. | |||
|
| | #1758 (permalink) | ||
|
And i get to wear my sunglasses...
|
| | #1760 (permalink) | ||
|
Diseara...[a:rpia:r]
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |