![]() |
| | #1764 (permalink) | ||
|
Salut baieti. Am o rugaminte la voi! Spuneti-mi si mie o discoteca de week-end (Bucuresti - Sambata sau Vinerea) in care sa fie admosfera (adica sa nu fie mai multi care stau la mese decit pe ring),sa nu fie 1 fata la 10 baieti,si sa NU bage numai house si fara manele!!! Mentionez ca am stat 7 ani in regie in care bateam discotecile cu preponderenta Maxx,R2 (cind era in floare-ce vremuri!),Blue Night. Dumars-ul mi se parea de pe atunci de kko cu burtosii care stau la mese cu caramida in buzunar si alpinistele care le dansau in poala... Am fost acum 2-3 saptamini in regie si am ramas profund dazamagit fata de perioada 2000-2004 cind ma duceam eu.Era plin numai de pustani de liceu , 1 fata la 5-6 baieti si NUMAI muzica house de m-a disperat (imi place house-ul ,dar sa dansezi o noapte intreaga numai si numai house imi venea sa bat pe cineva de nervi!) As fi vrut sa mai aud si un R&B,hip-hop chiar si latino decit house-ul ala idiot (pina si dansatoarelor de pe boze li se luase de muzica,se fitiiau de colo-colo,nici nu mai dansau).Discoteca in cauza este Maxx si Blue Night. Astept sa-mi impartasiti din experiantele voastre recente!
__________________ 6750 + Scythe INFINITY Mugen , P5K, A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800+ Extreme , WD3200AAKS , HIS HD3850 256MB , Corsair 450W , XClio II , Genius 5.1 - lemn + Creative AUDIGY SE , Dell P991. | |||
|
| | #1769 (permalink) | ||
| RicaD, deja ne-ai jignit destul, paraseste-ne. Du-te in Twice si arde-o pe Ursus la halba, threadul asta nu e de tine. Quote:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 04-04-2007 at 17:55.. | |||
|
| | #1771 (permalink) | ||
|
patrik exagerezi rau de tot..prea suferi..nu toti au bani de wisky si alte bauturi fine in fiecare seara, mai bea omu si bere si alte alea...cred ca ceilalti pot sa confirme Prezentare pt ce o sa fie asta seara la gossip http://www.youtube.com/watch?v=SsaPz2pgnr0 | |||
|
| | #1774 (permalink) | ||
| Quote:
Tarn-ghertoi esti tu , ma cunosti cumva? Pe mine ma intereseaza un club in care se bage si alta muzica nu numai house,ai auzit ceva de preturi? Vezi-ti draq de treaba ta ,citeste mai bine ce am scris mai sus si nu te mai baga ca musca! | |||
|
| | #1775 (permalink) | ||
|
rica scuteste-ma. M-ai jignit cu acest reply: "decit house-ul ala idiot" Asa ca fa pasi, in threadul asta se discuta de clubbing, nu de pelenigrari prin cluburi de bizoni, larevedere. ps: si DA, esti ghertzoi-taran daca umblai prin R2, Blue Night sau alte cluburi de lesinati, vomit...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1776 (permalink) | ||
| P@tryk...esti cel putin la fel de deplasat cu remarcile astea ca si cei care au boala pe purtatorii de ochelari de soare in club...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #1777 (permalink) | ||
|
pyro ai intrat vreodata in R2? daca intrai crede-ma ca numai cand auzeai de clubul asta...vomitai pe loc, instant.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1778 (permalink) | ||
| Quote:
Ai intrat tu in R2 in perioada in care Maxx-ul era doar o cantina (nu se inventase) iar Dumars-ul era o bodega ca alcumva nu-i pot spune,ca sa vorbesti??? Era cea mai tare discoteca din regie atunci,la acea perioada ma refeream cind am spus "ce vremuri" ,acum sint de acord cu tine,e departe rau de ce a fost... Imi aduc aminte ca aveau niste boxe de bass imense,niste cuburi de 1.5x1.5m , scoteau un bass din ala profund de-ti ieseau plaminii daca stateai linga ele (nu cred ca mai era la vremea aia prin Bucuresti asa ceva)... In perioada aia domnule P@TRYK nici nu stiai ce e aia discoteca! N-am spus ca nu-mi place house-ul,unele piese sint suuuper,dar sa dansezi o noapte intreaga NUMAI house fara sa mai auzi nimic altceva mi se pare mult prea mult... Si cum bine a zis si PYRO , parca il si vad pe P@TRYK cu ochelari de soare si cu fluierul in gura prin cluburi dindu-si aere de mare house-r! | |||
|
| | #1779 (permalink) | ||
|
P@TRYK, ai warning pt limbaj necorespunzator. sper ca vei invata sa-ti exprimi parerile intr-un mod civilizat, e o diferenta intre a percepe o parere a cuiva ca pe o insulta si a ataca direct la persoana.
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #1780 (permalink) | ||
|
Ma P@tryk, sa moara jiji de n-ai bani... Taxe vamale pentru import auto SH Hai, punem mana de la mana si-ti luam o rabla de-aici, sa nu te duci pana acolo pentru ceva de 50 de milioane? Parca ziceai ceva de Subaru si 270km/h. Sa intelegem ca minteai? .
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |