![]() |
| | #163 (permalink) | ||
|
pai a mai venit de 3 ori pana acuma. Digweed. dar Lee Burridge si Zabiela au venit de vreo 13 ori fiecare PYRO nu ai obosit frate de la atatea petreceri... oricum bine ca ai pus linkul care vreti sa stiti pe unde e de iesit vedeti acolo..
__________________ jack your body | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
|
toti care faceti revelionul in Kristal, Gossip, Studio Martin, si diverse alte cluburi ... asteptam cu nerabdare de pe acum sa stim ce s-a intamplat pe acolo... pe 2 sau pe 3 ian, cand va dezmeticiti si voi... O sa fie rupere!!! Sa ne auzim in 2006 happy new year!!!
__________________ Live Fast, Die Gorgeous!!! | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
...tare ...adevarul e ca si unul din cei de la Hybrid, care mixasera in Martin a venit la Sasha pe la 8-9. Si Livio care facea after-ul in Gossip a aparut pe la 9.30. Sasha a mixat pana la 12, super tare omul, desi abia de pe la 7 dim a inceput sa bage chiar misto, cand io plecasem deja.... ..Oricum din ce mi-au povestit amici care au ramas a fost super misto. Acuma impresiile negative ale serii din Kristal, toate legate de staff. Desi aveam masa platita si rezervata, carnatii de barmani ne_au zis ca mai trebuie sa consumam 3 sticle de alcool...asa ca pana la sfarsit ne-am trezit cu o nota de vreo 5 milioane, iar bautura nici nu am consumat-o, am sticlele in frigider ...Plus ca trebuia sa exixte niste Red Bulluri la masa care nu au existat, tricourile cu Sasha sunt penibile, iar body guarzii isi permit o groaza de mitocanii in clubul ala. Overall, io fiind ametit bine de la bun inceput m-am distrat, si Sasha a fost magnific, dar staffull din Kristal a fost de tot cacatul ... Ma ia durerea de cap cand ma gandesc ca toate marile evenimente au loc in clubul ala.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
Gossip destul de agitat.. am ajuns de la 5 la 7 si am prins Raresh si Marika. ambii in forma de zile mari. Pacat de boxele depasite de situatie si de locul care mi se pare in general deprimant. Am inteles ca Livio a distrus afterul cu muzica lui. bine ca am plecat la timp..
__________________ jack your body | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
a fost muzica in gossip? mie imi place locul. mi-a placut in special barul, am baut numai flacari toata seara. insa nu stiu pe ce venisem sa ascult, nici nu-mi aduc aminte daca a fost misto muzica. o sa trebuiasca sa-l intreb pe GoD daca lui i-a placut
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
|
Pai mai e exact unde e? Ca in afara Bucurestiului e multe ...Sau ai auzit de Embryo din Bucuresti, tu fiind in afara Bucurestiului ? In alta ordine de idei, am fost si eu in Spider sapt trecuta si destul de dragutz clubul, foarte mic insa...Weekendul asta sunt niste petreceri acolo, cred ca pe electro si minimale, axate. Intrare 5 Ron. NewsFlash: -> Kristalul e in renovare :fuckoff: -> Pe 10 feb va fi DJ Magda in Studio Martin iar pe 11 feb, tot ea in Motor Mix Mamaia.
|
| | #178 (permalink) | ||
|
Vinerea trecuta s-a anulat TranceMission, si intr-adevar pe la 1 cand am trecut pe acolo era un fel de private party cu muzica nashpa si lume putina. DJ M, daca e Embryo, cauta pe paginile anterioare ca s-a discutat de spre el cate ceva
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |