![]() |
| | #1781 (permalink) | ||
| Quote:
P@TRYK...pelegrinari? off saracu | |||
|
| | #1784 (permalink) | ||
| La cine te referi? In perioada aia mergem in Martin si Karma, locuri in care specimenele ca tine nu aveau cum sa intre. Si aici am incheiat discutia, nu imi meriti atentia, adio. Quote:
![]() 2. Nu am precizat niciodata ca "posed" EU un Subaru Impreza, daca am prieteni cu astfel de masini...e alta treaba, incearca sa fii mai atent cand incerci sa ironizezi pe cineva. Ai drepate, am exagerat.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 06-04-2007 at 19:41.. | |||
|
| | #1785 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() Last edited by Raeka; 06-04-2007 at 19:40.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1787 (permalink) | ||
|
Dave Seaman nu a mixat niciodata in Embryo, that's a fact. A mixat in Mania, Kristal, Martin...si acum cativa ani, in Space. @RDI: te rog raspunde-mi si mie la intrebare.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1790 (permalink) | ||
| Quote:
. Nu comentez afirmatia cu "atarnatu' ", fiecare are criteriile sale, cand vine vorba de evaluat oameni... Eu, unu', mai intai il intreb pe individ daca stie sa citeasca/scrie. To each his own ![]() Oricum, apreciez raspunsul civilizat ( e o premiera ). Scuza-ma pentru atac, simteam nevoia sa fiu un pic erou Totusi, nu cred ca ai dreptate in legatura cu omu'... si jiji e pe banii lui de la 18 ani Last edited by SteakHunter; 07-04-2007 at 09:45.. | |||
|
| | #1791 (permalink) | ||
| 1.Man, eu am dat 3.530.000 ROL pe camera din Mamaia , de unde pana unde zeci de milioane...vezi ca iar faci afirmatii gresite? Uite sa iti dau si quote la ce am scris eu:Quote:
2. Un tricou Armani pleaca de la 50E in magazinele online din Germania, orice om mai nomal poate sa isi cumpere asa ceva, daca la noi sunt preturi exorbitante...asta e alta chestie, sa nu imi spui ca e "snobism" sa dai 50E-60E pe un tricou. Si cu asta cred ca am incheiat discutia, nu crezi?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1792 (permalink) | ||
|
gresit alea de 50-60E sunt basic sau sport gen doar cu logoul mare D&G pe ele facut din bumbac si care sunt menite sa fie purtate la sala sau alergari gen...nu xista nicaieri in lume tricou sub 80-90E poate doar in perioada da sale iar la colectile noi nu exista nimic sub 130E.......oricum nimeni de pe forum nu se imbraca DOAR de la designer brands aici n-am nici o indoiala
| |||
|
| | #1793 (permalink) | ||
|
Discutia nu stiu daca s-a incheiat per se, nu ai reusit nimic prin postul ala ![]() Hotel 3 milioane, masina 50? Sunt niste proportii dubioase aici, orice ai zice ![]() Si lasa reducerile de pe Yoox, 50 de euro e o raritate, desi si asa mi se pare o tampenie, fie si la un salariu de 4-5000 de euro . D&G, dsquared si altii nici macar cu designul nu ies in fata, daramite vreo tehnologie (bine,bine, nu sunt orientati spre sport). Au doar preturi obscene (care sunt, in afara, in gama de care zice RDI, nu in cea in care sugerezi tu ca sunt) - cu banii pe un bumbac cu taietura ca la braila si un text dubios dai cat pe doua tricouri Adidas cu ClimaCool. De fapt asta e ideea... exclusivitate prin preturi si atat. Ca sa fiu mai franc, la "diengi" & co e vorba de exclusivitate pentru ghertoii care si le iau in rate, ca sa-ti folosesc limbajul - un om care are cu adevarat bani nu vrea sa scrie D&G sau altceva pe el, exista case cu adevarat high-end . Si se pare ca si-au atins tinta, dupa avatarul pe care-l aveai ![]() P.S. Nici un om normal nu da 50 de euro (de dragul discutiei, ca oricum e vorba de 100, de fapt) pe un tricou banal si chiar urat (remember, de banii aia iei doua bucati (adidas, Nike, New Balance,etc) cu ceva tehnologie in ele, si infinit mai frumoase), cum nu da nici 400 de euro pe tenisi Von Dutch sau 400 de euro pe ochelari de sudura. Stii cati bani are patronul Ikea si ce conduce? Iti spun eu: multi , respectiv un Volvo de >10 ani. Asta e cealalta extrema, dar, totusi, nici macar gigi n-are ochelari cat fatza, desi nu ma indoiesc ca si-ar permite sute de exemplare ![]() P.P.S. Am terminat cu asta AICI, pana nu iau ban, ceva . Poti sa deschizi un thread pe tema "normalitate" daca vrei Last edited by SteakHunter; 07-04-2007 at 20:00.. | |||
|
| | #1794 (permalink) | ||
|
Tocmai m-am intors din Gossip, ciocane le greu. ![]() @SteakHunter: nu are rost sa purtam discutia asta aici, se vede ca nu avem aceleasi gusturi, nike sau adidas port si eu cand ma duc la sala sau la o plimbare in parc cu prietena, dar mi-se pare penibil sa iesi in club cu tricou "climacool" de exemplu, fiecare cu parerea lui...dar hai sa incheiem discutia aici ca suntem total offtopic, daca vrei deschide tu un thread pe "generalitati" si discutam acolo cat vrei tu. ![]() ps: Sarbatori Fericite tuturor.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 08-04-2007 at 07:40.. | |||
|
| | #1795 (permalink) | ||
|
Evident .. om normal este o rusine se pare sa mai fim.El este un exemplu negativ in comparatie cu "combinatorul" .Si te miri de ce toata lumea baga mana cat mai adanc si o intinde cat mai larg.Idolul comun tipul cu M3 si apart pe blv Unirii. Dar repede repede sa ajungem asa, sa nu cumva sa intarziem prea mult ca pierdem trenul ...astfel vom putea sa ne afirmam si noi mai tarziu si sa putem da peste nas..debitorilor
__________________ life's a race! YM:dominiciii18 | 0766.254.373 Alex | |||
|
| | #1797 (permalink) | ||
| Quote:
(o emblema discreta in stanga sus e naspa, cah )P.S. : Trening & ciocate e altceva, nu am in vedere imbracamintea respectiva, aia e pentru sporturi de centura ![]() Ai dreptate, o s-o pun de-un thread ![]() P.P.S. Sarbatori fericite! | |||
|
| | #1799 (permalink) | ||
|
Cica "vedeta" a cerut 500.000$ pentru concert, mie mi-se pare o aberatie... Oricum a zis ca vine sigur la vara.
|
| | #1800 (permalink) | ||
| Dap confirm...o dulcica si jumatate Margareta ...dar sincer nu cred ca s-ar asocia cu indivizi ca noi ![]() Si azi noapte tare de tot la Pier Bucci in Session...techno la pachet ..si clubul se prezinta f bine
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |