![]() |
| | #1809 (permalink) | ||
|
coregrafia nu cred ca o sa te deranjeze... dar momentele "artistice" de striptease in mod sigur ca da. judecand dupa cum au "evoluat lucurile" punctul culminant cred ca va fii asigurat de acelasi negru care o sa va prezinte ... bananaaaa gandeste-te ca daca datile trecute petrecerile s-au desfasurat sub labelul Amsterdam Sensation White acu au trecut la Red si au specificat clar... erotic acts! so... mai bine il iei pe Bates si il duci la non-stop sa ii faci cunostiinta cu cercul Polar si apoi du-l in Martin sa puna muzica! Michel de Hey daca nu ma insel e cel care a facut warm-upul la Armin?cat pentru mine: diseara o sa ma destrabalez in cel mai pur mod spartan cu Alonso&Co si 15 amazoane de la FashionTV! Auh Auh Auh! http://www.clickbahrain.com/clickbah...htlife_ftv.asp iar maine ...TRANCE Fest 2007 http://www.clickbahrain.com/clickbah...ife_trance.asp | |||
|
| | #1814 (permalink) | ||
|
Vorbesti prostii!! ![]() Vineri - Hernan Cattaneo Sambata - The Timewriter & Terry Lee Brown Jr. (am asteptat o viata....) Cine are alt program o arde aiurea!
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #1817 (permalink) | ||
| la mine asa arata programul... Studio Martin prezinta vineri 20 aprilie 2007: Hernan Cattaneo / Livio sambata 21 aprilie 2007: Terry Lee Brown JR / Timewriter / Negru / Spiros Kristal Glam Club: vineri 20 aprilie - RICHIE HAWTIN / HEARTTHROB / RHADOO / PRASLEA sambata 21 aprilie - Flavio Vecchi / Kool / Kid Chriss
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #1818 (permalink) | ||
| Quote:
In al doilea rand, nu cred ca ne cunoastem, asa ca tonul cu care mi te adresezi este cel putin deranjant. In rest, cred ca lucrurile au fost lamurite suficient de Colonelu'.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #1820 (permalink) | ||
|
@PYRO! Thanks pt. noul status pe meessenger ![]() "fiecare sa mearga unde ii place muzica, si evident ... sa faca urat si sa cada pe jos"
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |