![]() |
| | #1841 (permalink) | ||
| Pai cine a fost nu are nimik de zis..Du-te si u fara informatzii :P...
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #1843 (permalink) | ||
| Nu prea cred abia am venit de la mare.. :P..eu zic sa mai iesi putin si dupa sa vrei la ibiza..:P
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #1845 (permalink) | ||
| Quote:
...
|
| | #1846 (permalink) | ||
|
28 - 31mai @ Mamaia: 1pm - 11pm @ Kudos 1am - 9am @ Mania Alte cluburi nu am vizitat, dar am auzit ca si Gossip si Kristal au fost la inaltime, oricum anul asta a fost cel mai tare "1mai" din viata mea...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1848 (permalink) | ||
|
Vineri - La Mania ..After Kudos.. pana la 8 seara ...somn pana la 1 dupa la cort tania vulcano...pana la 9 : 30 dim chill in spatele cortului cu Tania ...dupa somn 2 ore ..Kudos...seara tot la cort Marco Carola...after kudos..si Boom de 1 Mai acasa.. Linistit
|
| | #1852 (permalink) | ||
| Quote:
..mai ales de la 6 la 8 :30 dimineata cred ca a meritat cel mai mult..
|
| | #1854 (permalink) | ||
|
Oricum nu se compara Tania cu RPR..meritul este al lor ...RPR rupeee...
|
| | #1855 (permalink) | ||
|
Bagati poze daca ati facut! ![]() Eu putin mai tarziu cand le scot din telefon...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #1858 (permalink) | ||
|
O noapte in Gossip la Eulberg, ma trippasera unii ca ar pune un minimal plat, dar omul a pus foarte energic si tech + 2 nopti in TWO, Thrillseekers si Above&Beyond foarte pe felie cand mai uplifting cand mai tech, numai bine cat sa plec cu targa din club..pe Kudos....ultima noapte mort la hotel. Ziua, 95% pe Kudos, am inteles ca a fost ceva actiune si pe Ultima Playa, dar cand am fost eu era gol. Dincolo, de remarcat Lee Burridge, Tania Vulcano, Rosario, Pagal si Kool....si Tweety ![]() ...Iar acum poze?
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #1860 (permalink) | ||
|
S.c Pilaf Srl
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |