![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Partituri Fratilor de la conservator sau scoala populara, pe unde gasesc si eu niste partituri pentru chitara sau daca nu pentru pian, bune. Sa nu-mi ziceti sa caut pe net guitar tabs ca deja am o groaza. Si in plus majoritatea au doar acordurile. Daca ar fi si cu cantece mai noi ar fi super. ![]()
__________________ Decat prost si sarac, mai bine destept si bogat | ||
|
| | #2 | ||
| google
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Mersi frumos, chiar mi-ai fost de ajutor... La asta nu ma gandisem Ma rog daca tu vrei sa faci posturi poti sa-mi mai dai un reply...
|
| | #4 | ||
| ce fel de partituri de pian vrei? | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Pai, nu prea avansate ca sunt la inceput si o sa le cant la chitara... Macar o sugestie cam ce ar trebui sa caut... Cum e tanenbaum pentru retele, ma gandesc ca ar putea fi si ceva asemanator pentru chitara.
|
| | #6 | ||
| credeam ca vrei chestii serioase pentru pian cam am vrafuri ![]() | |||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Pai inseamna ca te pricepi, da-mi un sfat, de unde sa incep cu chitara? Ai facut scoala populara sau conservator ceva?
|
| | #8 | ||
| nu ma pricep asa bine la chitara,doar am zdranganit-o. eu am facut pian 8 ani ![]() conservatorul e un fel de facultate in muzica. eu am facut scoala populara | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Mai stii cum se face ca sa te inscrii? Platesti o taxa, se incepe la o anumita data, trebuie sa ai ceva studii???
|
| | #10 | ||
| habar n-am,eu am facut-o intre `91 si `99, s-or fi schimbat chestii. suna si intreaba. | |||
|
| | #11 | ||
| si eu am, ramase pe la parinti, niste partituri de pian (mozart, beethoven, chopin, liszt, si compozitori romanesti, gen bella bartosi, etc.). un sfat ar fi, sa te duci la scoala populara de arta (am facut 10 ani de pian, 4 acolo si 4 la liceul de muzica si apoi am continuat cu inca 2 tot la scoala populara de arta). taxa nu este foarte mare, insa depinde de tine daca vrei sa te tii de muzica, depinde de cat de mult ta va pasiona. nici un profesor nu iti va putea baga pe ureche muzica, trebuie ca TU sa o simti. alte sfaturi, insa, ma tem ca va trebui sa le descoperi singur. sincer, raspunsurile noastre ar depinde foarte mult de intrebarile tale, de dorinta ta de a te impune in muzica. si o chestie importanta - incepi cu clasica. daca nu ai baza in clasici, nu faci nimic. apropos, cati ani ai?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #12 | ||
| ah, apropo, cauta putin pe aici: http://pian.3xforum.ro/post/6/1/Partituri_on-line/ - vei gasi niste link-uri foarte utile.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Interesant, daca as face-o din placere ar fi...problema e ca nu prea am timp. Oricum merci de sugestii. ![]()
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|