![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Partituri
Fratilor de la conservator sau scoala populara, pe unde gasesc si eu niste partituri pentru chitara sau daca nu pentru pian, bune. Sa nu-mi ziceti sa caut pe net guitar tabs ca deja am o groaza. Si in plus majoritatea au doar acordurile. Daca ar fi si cu cantece mai noi ar fi super.
__________________ Decat prost si sarac, mai bine destept si bogat | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Pai, nu prea avansate ca sunt la inceput si o sa le cant la chitara... Macar o sugestie cam ce ar trebui sa caut... Cum e tanenbaum pentru retele, ma gandesc ca ar putea fi si ceva asemanator pentru chitara.
__________________ Decat prost si sarac, mai bine destept si bogat | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
credeam ca vrei chestii serioase pentru pian cam am vrafuri
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
nu ma pricep asa bine la chitara,doar am zdranganit-o. eu am facut pian 8 ani ![]() conservatorul e un fel de facultate in muzica. eu am facut scoala populara
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
habar n-am,eu am facut-o intre `91 si `99, s-or fi schimbat chestii. suna si intreaba.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
si eu am, ramase pe la parinti, niste partituri de pian (mozart, beethoven, chopin, liszt, si compozitori romanesti, gen bella bartosi, etc.). un sfat ar fi, sa te duci la scoala populara de arta (am facut 10 ani de pian, 4 acolo si 4 la liceul de muzica si apoi am continuat cu inca 2 tot la scoala populara de arta). taxa nu este foarte mare, insa depinde de tine daca vrei sa te tii de muzica, depinde de cat de mult ta va pasiona. nici un profesor nu iti va putea baga pe ureche muzica, trebuie ca TU sa o simti. alte sfaturi, insa, ma tem ca va trebui sa le descoperi singur. sincer, raspunsurile noastre ar depinde foarte mult de intrebarile tale, de dorinta ta de a te impune in muzica. si o chestie importanta - incepi cu clasica. daca nu ai baza in clasici, nu faci nimic. apropos, cati ani ai?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ah, apropo, cauta putin pe aici: http://pian.3xforum.ro/post/6/1/Partituri_on-line/ - vei gasi niste link-uri foarte utile.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |