![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
imi place absolut fiecare melodie Metallica, da' ca preferinte sunt: Motor Breath Damage,inc. Dyer's Eve cu o mentiune pt Mercyful Fate care cu toate ca e preluare e superba mi se pare extrem de tare si Megadeth Ce parere aveti de "I Disappear"? ------------------ ___________________ Born from the dark In the black cloak of night! | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa ma repet dar totusi : Metallica sucks !!!!!!!!!!!!!!! S-au prostit de tot ..... ieri m-am uitat la videoclipul One si imediat dupa aia la I dissapear .... pai ce comparatie sa fac ? One - 10 $ super tare , I dis.. - 1000 $, infect Acuma arata ca si BackStreet Boys .... mda, mai bine un Master of Puppets decat RErereload | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
metallica never sux: asa ar trebui sa spuna un fan adevarat. apoi:chiar daca albumele cele mai serioase au fost pana la justice, de atunci incoace nu cred ca au lasat vreun album fara ceva super adevarat: black: wherever i may roam, struggle, enter load: bleeding me, outlaw thorn reload: fuel, memory remains, fixxer s&m: no leaf clover, human (ambele f bune) nu cred ca poti fi fan metallica zicand "metallica sux" ------------------ I can set you free... rather hear the sound, of your body breaking as I take you down | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Dec 1999 Location: far beyond the sun | http://www.metallica.com/news/2000/jason_release.html I guess this is the end. Oricum cu sau fara Jason tot aceeasi formatie de inapti erau. Macar asta mai avea bunul simt sa dea din cap pe la concerte. gg
__________________ so much for the golden future | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Bai Ev|l One tu in ultimul timp numai vesti proate imi dai. Mai intai cea cu Theryon si acum asta cu Jason. ![]() Acum ... serios sa fiu ... imi pare foarte rau ca a plecat ptr. ca albumul pe care a debutat e favoritul meu.Nu...nu este vorba despre ...and justice for all ci despre Garage days re-revisited.Sunt un mare fan al N.W.O.B.H.M.-ului si pe discul ala sunt o gramada de coveruri misto.Ascultati Diamond Head si veti vedea de unde s-au inspirat James &co. Doar ei erau in primul rand la concerte nu? Lightning to the nation rulz!
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 Location: Graveyard |
Bah,ascult shi cant metal de o buna bucata de timp. Albumele noi Metallica sunt cam rasuflate. Top albume: 1.Kill'em all 2....and justice for all 3.Master of pupets Top melodii: 1.One 2.Master of pupets 3.Seek and destroy | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
Da' cradle of filth ce-are mah, da' lacrimosa va sta in gat , sau dimmu borgir, sau chiar blind guardian , cum zicea unu mai inainte .... metallica in sus metallica in jos - ei suck . Ia venitzi de ascultatzi rock d-ala bun , nordic cu inspiratzii fantasy ... acolo s-a impartzit haru nu la "whiskey in a jar" -ishtii aia uratzi !
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Bai metallisti de pe forum, daca tot va batetzi cu caramida in piept ca suntetzi fani adevaratzi, atunci ia declaratzi acuma sincer urmatoarele lucruri: 1. Cu care m-am calcat pe bocanci pe Lia Manoliu? 2. Care dintre "fanii" adevarati au preferat sa vada meciul cu Romania? 3. Care n-a avut curaj sa dea 100.000 pe 19 iunie 1999? 4. Care nici n-a auzit de 19 iunie? Acum va iesi la iveala metallistul lu' pestele prajit! Ca de vorbe ...... Meseriashilor.....!
__________________ Baie! | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
ce are mai toata lumea cu ultimele albume metallica?...numai incuiatzii asculta DOAR kill'em all... e clar ca muzica evolueaza si ca s-au produs unele schimbari de la 4 horsemen pana la fuel ...de aia si metallica a ramas inca la suprafatza... pentru ca a evoluat non-stop si a cautat mereu ceva nou ,ceva care sa sublinieze starea lor acutala... pentru ca si ei au schimbat chitaristi,basisti... au avut si probleme si diferite etape de maturitate...etc,etc ca sa spui primele 3 melodii metallica,oricare ar fi ele ar insemna o nedreptate pentru celalte aprox 200 de melodii... anywayz...mai degraba un top 10...ca sa mai apara niste melodii care merita...si oricum NU in ordinea preferintzelor pentru ca e foarte importanta dispozitzia : Orion(cam uitata de asha zishii metalisti de aici),Call of Ktulu (la fel),4 Horsemen,Creeping Death,Sanitarium,and justice for all,Enter Sandman,Of Wolf and man,To live is to die,Nothing else matters | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|