![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
ziceam mai inainte de pick-up-uri ce se gasesc pe la supermarket-uri, sau am mai vazut si la Quelle. Majoritatea lor sunt Elta, nu merita bani. Nu datprita brandului, ci pentru constructie. Si eu am vrut sa-mi iau un player de la Quelle, dar dupa ce am vazut la un Real, m-a dezamagit total. Asa ca am mai asteptat putin si mi-am luat un DJ-TECH pe USB. Pentru un incepator ca mine e suficient. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Salutari! Si eu am o "pasiune" pt viniluri, chiar daca nu am extrem de multe sau foarte valoroase. Si mie imi pare extrem de rau ca standul cu viniluri sh din magazinul Muzica s-a desfiintat. Stie careva ce s-a intamplat si daca respectivul s-a mutat? Tin minte ca acum vreo doua luni mi-am luat de-acolo un "Ricchi e Poveri". Referitor la pick-up-ul din Auchan, intr-adevar exista, si am fost cu un prieten din provincie sa-si cumpere. La inceput a avut probleme cu el, dar mai apoi a spus ca este multumit (tot asa, avea nevoie pt transpuneri in mp3). P.S. @Shirak: Ce ma mai oftici cand spui de Modern Talking pe vinil! ![]() | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Eu ma laud cu o mini colectie (daca pot sa ma exprim asa) cu ceva discuri majoritatea Pink Floyd (printre care si un "Animals" german pink-vinyl, editie foarte limitata, cam 300 de exemplare in toata lumea, in prezent nu se stie cate mai sunt, un Wall semnat de doi dintre mebrii trupei, un single Roger Waters white-vinyl, din nou editie limitata, plus inca niste editii rare), Whitesnake, Skid Row, etc. Am investit multi bani in ele si daca le-as da, le-as da pe o suma cu multe zerouri.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |