![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Trupe cu lead vocal feminin
Ideea este in felul urmator, in ultima vreme au inceput sa imi placa foarte mult trupe care au lead vocal feminin, genurile sunt mai variate: alternative - Flyleaf indie - Metric , pop-punk - Paramore , britpop - The Ting Tings, Blood Red Shoes, Operator Please. As vrea sa stiu mai multe formatii similare cu ce am enumerat mai sus, sunt dispus si la altceva atata timp cat este in sfera rockului (no metal please).
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Gagicile care au trecut pe la Dunckel si Godin au plecat intotdeauna a doua zi dimineata.
__________________ Everybody becomes so completely cynical about the election process that voter turnout drops to 2 percent (families and relatives of prospective politicians) until finally the "democratic process" is abandoned in favour of a lottery system. Everything immediately improves. (thanks lou ) | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Avril ... si ea canta un rock mai prapadit, spre pop ![]() Oricum, are cateva melodii dragute
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Multumesc mult pentru sugestii, cele mai cunoscute (Cranberries, Blondie, Guane Apes and such) sunt deja in playlist. Ce m-ar fi interesat pe mine mai mult ar fi chestii mai mult sau mai putin necunoscute, in sensul asta linkul acela de wikipedia m-a ajutat foarte mult, am mult de ascultat in viitorul apropriat. Daca mai aveti ceva recomandari accept cu placere. Ca sa contribui si eu oarecum la thread de curand am descoperit Be Your Own Pet care e un fel de punk meets garage rock. Also Mika Miko e o trupa foarte interesanta dar relativ galagioasa.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
guano apes...are aia super voce uite o melodie misto...pretty in scarlet inca una si inca una eu zic sa le asculti pentru ca sunt chiar misto
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, sursa seasonic SS500ET de 500w | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
siouxsie and the banshees? ![]() off: lma fallen | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|