Al doilea thread de saptamana asta... Damn, i'm prolifik (pacat ca nu prea raspunde nimeni la ele

). Anyway, am observat de la un timp la propria-mi persoana tendintza de a urmari din punct de vedere muzical pe langa qalitate (adica cat de mult imi plac in primul rand) la unele melodii si formatii si aspecte cum ar fi "extremismul". Nu, nu e vorba de politica aici, ci de cat de extreme pot fi unele melodii din anumite puncte de vedere, cat de originale, cat de ciudate sau cat de amuzante pot fi. Cateva exemple, ca sa ma-ntzelegetzi:
- versuri extreme: Cannibal Corpse - toate albumele

. Daca n-aveti ce face intr-o zi cautati-le pe net (nu de altceva, dar din melodii nu prea se inteleg

). Va recomand "Necropedophile", de exemplu

.
- melodie black/death extrema (stiti la ce ma refer - most brutal & fast crazy thing): Marduk - Darkness it Shall Be imi vine acum in cap. Mai sunt si altele, of course si astept si parerile voastre
- melodie stresanta pana la extrem: pe langa creatiile autohtone (manele & stuff), daca vreti sa stresati pe cineva in style va recomand Anal Cunt - I Just Saw the Gayest Guy on Earth pusa de foarte multe ori ca sa-i intre bine in cap persoanei

. E bestiala...

. De fapt Anal Cunt poate castiga cu usurinta si titlul de "most politcally incorrect band".
- experimental dus la extrem: Ohm - Tension, No Release. Melodie formata din sunetul unor picaturi cazand rar si din cand in cand se mai aude cate un instrument dezacordat. Isi merita oarecum titlul 'cause reuseste sa induca o stare de tensiune.
So, cu speranta ca n-am aberat (iarasi) foarte mult, astept your absolutely mind-blowing fucking extremes of any kind.