![]() |
| | #2302 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | |||
|
| | #2304 (permalink) | ||
|
E o reclama la un parfum cu roberto carlos XO. Canta o gagica melodia
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #2305 (permalink) | ||
|
melodia din noua reclama bergenbier "numai cu prietenii adevarati te poti bucura pe deplin de fotbal" apare si chivu in ea; poate sa imi spuna cineva cum se numeste pls
__________________ m3ndark@yahoo.com | |||
|
| | #2307 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | Operatiunea de salvare AXN
Buna seara...ma puteti ajuta va rog cu melodia din reclama AXN pe noiembre pentru filmul Operatiunea de salvare? Mai jos e link-ul. va multumesc În noiembrie la AXN - Operaţiunea de salvare | Romania AXN | ||
|
| | #2308 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2309 (permalink) | ||
| Quote:
hip hip hip hip hip hip hip hip When you’re on a holiday You can’t find the words to say All the things that come to you And I wanna feel it too On an island in the sun We’ll be playing and having fun And it makes me feel so fine I can’t control my brain | |||
|
| | #2310 (permalink) | ||
| Desert radio - asleep at the wheel se numeste melodia, Multumesc Razvan Dumitrescu
__________________ m3ndark@yahoo.com | |||
|
| | #2312 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Eu trebuie sa aflu in primul rand reclama, apoi melodia. Mi-a spus un prieten ca e o melodie romaneasca foarte misto intr-o reclama romaneasca, in care doi indragostiti stau pe plaja, se uita la mare, iar cortul din spatele lor e luat de vant .Vreo idee? | ||
|
| | #2315 (permalink) | ||
|
asta e reclama YouTube - Ciuc Premium "Expertii" TVC | |||
|
| | #2316 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #2318 (permalink) | ||
|
Beton- si io o cautam. Enjoy! YouTube - JONA LEWIE - STOP THE CAVALRY new added audio + lyrics
__________________ Vand imprimanta foto portabila hp photosmart 375 Servicii foto la diverse evenimente Foto-blog - casuta de sub semnatura | |||
|
| | #2319 (permalink) | ||
|
am eu ce am cu reclamele de la vodafone drept urmare vine reclama asta (pentru strainatate). Sper ca melodia nu a fost facuta special pt reclama... dar e superba si versuri tot :X YouTube - Happy to Help! - Best Commercial Ever
__________________ YM: mikrron 0733029260 | |||
|
| | #2320 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
cum se numeste melodia de pe postul Movies 24,cea care este difuzata impreuna cu niste citate celebre?Va rog,daca se poate.... ---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ---------- | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |