![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote:
Am vazut reclama, tinere, si am ascultat si melodia. Este exact ceea ce am zis eu. Ai citit tot ce am scris? Cum trebuie interpretata piesa? Barry Lyndon nu este o persoana. Barry Lyndon e un film din 1975, regizat de Stanley Kubrick, pe a carui coloana sonora se gasea... ta-dam.... Handel. De chiar vrei sa stii, e interpretarea lui Leonard Rosenman. Nu-i nimic, esti mic, te iert :P P.S. http://www.oclam.com/newsletter/arti...visodyssey.php
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Imi place coloana sonora de la reclama cu Rama. E super. Si mai aveau/au italienii reclame la o gama de biscotti and stuff cu muzica super. Imi scapa numele.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
daca vad ca a intrat iar in discutie melodia de la Allianz, va rog si eu ceva: spuneti-mi si mie la naiba de unde sa iau versiunea din reclama, ca pana acum am copiat vreo opt si nici una nu este ca in reclama (cu Audiogalaxy) aaah!!!
__________________ your weakness is my strength BEWARE the unknown. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Sa va vad... ![]() Ce melodie este cea de fundal din reclamele de la Nikefootball, din care una am vazut-o pe MTV, iar cealalta numaistiuunde, in care nush' ce fotbalisti (asta e, nu-i cunosc pe astia de la noi, darami-te pe cei din afara) se joaca cu o minge intr-o cusca in cala unui vapor... Reclama(ele) exista intr-o varianta lunga 2-3-4+ minute, si 1-2 variante scurte, de 30-40 sec. Cit nu ma omor eu dupa fotbal si tot ce tine de el, insa reclamele astea sint de nota 10. ![]() Vocea din melodie aduce a (daca nu cumva este) Elvis, si din refren n-am prins decit ...C'mon C'mon..., insa sound-ul si beat-ul melodiei sint mai contemporane... So...?
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 | Episodu 4 (da-va-n spume nu va mai certati si ajutati-ma si pe mine) as vrea sa stiu cum se numeste prima melodie din reclama la aia cu Spor. Si ar ma fi melodia din reclama de la vodca aia Stalinskaya cred ... in orice caz e cu o tipa buna reclama si melodia e super ... alte precizari ... cand ii inchide lu ala usa peste buchetu de flori ... melodia din reclama Coca Cola cand nu sunt aia in stare sa pregateasca o pizza cum se numeste ? | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
reclama aia la Orange cu "fantomele" ... stie careva ?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
e o reclama la o bere, cu unu care ishi construieshte o vioara! care pana mea bere este? melodia este cu Apocaliptica, Fade to black, un remake dupa MetallicA (ma intreb daca dobitocii care au ales apocaliptica stiu ca acei domni canta la violoncel ) iar moronu' din reclama face o vioara.
__________________ minimum 38 beţe | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Reclamele Orange [de lansare si cu imnul suporterilor] : Blur - Universal. CONNEX cu 10 pe zi : Beautiful South - Good as Gold.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |