![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
OCHI, nu stiu la care melodie te referi. Odata auzisem la .ro ceva de la Nobukazu Takemura, dar atat. Nu prea urmaresc emisiunea. Nu stiu, fredoneaza-mi-o :P
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
AFAIK, Frank & Nancy Sinatra - Something Stupid.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
Melodia din reclama Tuborg, aia cu "Tuborg ma place asa cum sunt" si care începe cam asa: I don't want nobody Better off alone... este Kevin Welch - There's somethin'bout you (e cam veche reclama).
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
rezare, îti spun sigur ca e Apocalyptica, ce dracu? Am ascultat tot albumul...
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Mai, na ca acum m-ai pus sa caut prin colectia de cd cu mp3 sa gasesc din nou apocaliptica.Probabil ca am ramas cu ultimele melodii ascultate de la ei "For whom the bell tolls" si "MOP", care suna un pic diferit decat reclama de la Tuborg .Anyway, raspunsul ti-l dau maine ca am dat peste un cd cu slayer si nu pot sa ma dezlipesc pe moment .
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Mda, imi recunosc greseala.Nu am "fade to black" in varianta apocaliptica, deci nu pot spune exact, dar am ascultat unforgiven si nothing else matters si intr-adevar pot scoate sunetele din reclama .Oricum te credeam (tu erai omul cu albumul in fata).
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| He he!!!
Cine stie, cunoaste..... Quote:
|
| | #120 (permalink) | ||
|
E sigur Apocalyptica, am si albumul....si Apocalyptica canta si la "cello" pe langa contrabas. Dar sigur nu la vioara... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |