![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Incotro se indreapta industria muzicii electronice de astazi?
Adica, precum toti stim, comercialul a invadat tot ce se poate.. ma intereseaza parerea fanaticilor in legatura cu viitorul, adica unde se va ajunge de aici? What's next? Deja rave scene-urile s-au cam prabusit, s-a migrat spre cluburi, unde comercialul e la el acasa, dar ma intreb daca va veni o schimbare in curand..
__________________ "WHAT WE'RE DEALING WITH HERE IS A TOTAL LACK OF RESPECT FOR THE LAW !"... :fuckoff: | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Specter,chestia asta cu comercialu' e 100% bullshit. Nu conteaza ca e comercial sau nu,conteaza sa iti placa. Categorisirea asta comercial/necomercial(underground) mi se pare perimata in ziua de astazi. IIO-Rapture nu a fost underground?A fost vina ei ca a placut asa tare incat a devenit "comerciala"?
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In fine, thread-ul asta nu discuta tema comercial/necomercial, ci viitorul muzicii electronice in general, adica daca credeti ca se mai poate revolutiona muzica electronica ca in perioada '93-'94 cand a aparut Jungle-ul s.a.md...
__________________ "WHAT WE'RE DEALING WITH HERE IS A TOTAL LACK OF RESPECT FOR THE LAW !"... :fuckoff: | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| pai.............
Treaba sta asa:daca stai si te chinui si-ti iese o piesa mai buna ca celelalte e ok(ai evoluat).Asta e valabil si pentru ditai trupele!Daca acu 20-30 de ani avangarda in muzica era privita prin prisma muzicii rock acum poti vedea cum trupe consacrate in metal care cocheteaza cu sonoritatile industrial/electro in cazuri mai mult sau mai putin fericite!Asa ca................. PS : O sa se revolutioneze muzica fii fara gija(io imi pun mare baza in valul electronic asiatic)
__________________ Caci unde imi sta mie capu'(adica pe umeri) va vor sta voua picioarele(adica cracii)! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Geeka adf ruleZ
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
ca io sincer n-am auzit de ei...
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
deci voi fi nescuzat....
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| pai Peter...............
Squarepusher e un nene(Tom Jenkinson) care e nitel cam cel mai adevarat experiment muzical (pe mine ma rupe) si la japonezi se formase un adevarat cult Squarepusher..........................Marfa da natie!
__________________ Caci unde imi sta mie capu'(adica pe umeri) va vor sta voua picioarele(adica cracii)! | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|