![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Galati | Download videoclipuri
Imi poate spune si mie cineva de unde pot downloada videoclipuri? Multumesc anticipat!
__________________ d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Galati |
Uitati un link aici, e reimprospatat periodic.
__________________ d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Incearca www.kazaa.com gasesti si filme divX
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Baiatu' de dinainte vrea sa zica www.kazaalite.com . That's kazaa without the crap.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
stiti cumva de unde pot descarca videoclipuri de pe atomic (mcm) ?
|
| | #9 (permalink) | ||
|
caut si eu videoclipuri de la portishead. pe kazaa nu am gasit.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: la mama acasa | http://www.taty.ru/down_vid.shtml , unde avetzi trei videoclipuri shi un remix la o alta. se merita vazute pentru felul in care sunt realizate. avem de inavtat shi de la rusi!
__________________ totul e bine cand se termina... punct! | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
daca tot am luat un film de pe unu din site-urile astea unde draq gasesc un subtitle? cica trebuie fishier *.sub pentru microdvd. stie cineva site de d-astea noi?
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
God bless you!!!
|
| | #18 (permalink) | ||
daca mai afli ceva in domeniu, anunta-ne!
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ some people deserve to die... Last edited by evilOne; 09-02-2003 at 01:22.. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|