![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Asculta si posteaza !
In acest thread, eu voi incepe sa postez un link catre o melodie, iar userul de mai jos va da o nota de la 1 la 10 si ceva comentarii, dupa care va da un link cu o melodie si tot asa. Trebuie sa ascultati toata melodia, nu cum ar face un cocalar, nu-i place primele 2 secunde sau nu intelege pentru ca nu este pe romaneste si zice ca este naspa sa-si acopere lipsa de inteligenta.
__________________ Lockerz:Zlister [x] tshirt [ ] ipod touch 8GB [ ] skullcandy headsets [ ] nintendo wii [ ] Wishlist:Gaming Rig [x] Nokia E51 [x] PSP [x] GameCube [x] XBox 360 [ ] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
si cine'i emo aicea? tu? sa fii sanatos pune o melodie
__________________ Lockerz:Zlister [x] tshirt [ ] ipod touch 8GB [ ] skullcandy headsets [ ] nintendo wii [ ] Wishlist:Gaming Rig [x] Nokia E51 [x] PSP [x] GameCube [x] XBox 360 [ ] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
ia daici varule si voteaza sa moara copii mei !!!111oneone | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Melodia postata de pustiu nostru este cumva vreo coloana sonora de la o varianta colorata de Pokemon? Sa postez si eu o melodie care a tintit direct in inimile multor rromanes, este si melodia mea de suflet care imi trezeste cele mai inaltatoare simtiri in diminetile racoroase de toamna, in tril de pasarele migratoare: PS : Trebuy-e s-a asculta-ti toat melodya, n-u km arr fake un cokalar, nui place prima 2 secund s-au nu ântelege pentru k n-u este p-e romaneske ji zik k este najpa sasi akopere lipsa d-e inteleghenta.
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nu-mi place. Prea multa vorbaraie. Nota 5, asa de trecere. Hai cu ceva clasic....si care te unge la suflet. ![]() Quote:
Come on people. Next ! Vreau si eu o nota !
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
deci daca puneam number 1 listened song, sa zicem lady gaga sau orice ce 99.99% din populatie au auzit deja, v-ar fi placut? k alta melodie then...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
sunteti praf cu manelele voastre. ceva cu cap nu puteti baga ? doggfather 0/10. melodie ON topic : si ascultati pana la capat.
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |