Dupa momente de MAXIMA enervare, am reusit sa iau 4 bilete pe randu' 3. Acu' numar zilele...
Dupa momente de MAXIMA enervare, am reusit sa iau 4 bilete pe randu' 3. Acu' numar zilele...
da, cica de ieri s-au pus in vanzare. ai idee, se gasesc la diverta/muzica? nu cred ca iau de 350 ron in ciuda intentiei mele.
Doar pe myticket.ro deocamdata.
30 de secunde din noul single Roxette care va fi lansat oficial pe 7 ianuarie - She's Got Nothing On (But the Radio)
Luni e concertu', cine vine?
S-a lansat videoclipul la Way Out YouTube - ‪Roxette - Wayout‬‏ si e in setlistul de concert.
je, of course
ai idee, se termina inainte de 11? ca nu prea as veni cu masina ca nu stiu cum e cu parcarea in zona plus ca inseamna sa o iau si la servici.
pe bilet zice: acces incepand cu 17, ma gandesc ca or incepe vh2 si magnolia pe la 18 si or termina pana pe la 8, deci si roxette pe la 10:30 cel tarziu.
la 22 trebuie sa se termine, vezi detalii pe roxette.ro![]()
aha, bun, si vad ca in principiu pot sa vin cu rucsacul de servici in care am o cutie de plastic goala+pelerina. e ok.
Se pot cumpara bilete de acolo, aveti idee?
Oferta servicii fotografiere
galerie foto - apasati cu incredere si pe butonul de Homepage de mai jos
cica e casa inchisa din ce scrie in linkul roxette.ro
E clar, trebuie sa angajez un avocat bun de divort, am uitat sa-i iau bilet sotiei.
Oferta servicii fotografiere
galerie foto - apasati cu incredere si pe butonul de Homepage de mai jos
am fost. frumos, chiar foarte frumos, mi-au dat lacrimile de emotie cand i-am vazut pe scena. mi-a placut ca nu au cantat melodiile chiar ca pe albume, nota cu nota, Marie mai schimba cate ceva. Pacat ca nu mai e asa vivace ca atunci cand era tanara, dar per ansamblu superb concertul. Organizarea, ca de obicei, a lasat de dorit, dar e de asteptat la noi in tara, bine ca nu a fost si mai rau.
Mi-a placut ca s-a auzit chiar bine, clar, atat vocile cat si instrumentele. Am fost la formatii mai bine cotate unde vocile nu se prea intelegeau.
Nu pricep in continuare logica unora de a veni la concert si de a sta continuu sa filmeze cu porcariile astea de mobile, impiedicandu-i pe ceilalti sa vada si nebucurandu-se nici ei de concert. In loc sa aplauzi si sa te distrezi, filmezi cu porcaria aia. gasesti filme si poze super bine trase pe net cu ce concerte vrei, chiar nu vad sensul sa te chinui si pe tine si pe altii.
Am vazut doar aseara cateva minute la TV. Din minutele respective am tras o singura concluzie (poate fi falsa): pe marie nu o mai tine vocea ... si mi se parea cam prea static publicul.
Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
si-a mai pierdut din voce, parca asa mi s-a parut si mie; nu mai urca cu ea asa mult ca atunci cand era tanara. e insa un miracol ca mai canta dupa cancerul ala la creier. asa ca zis saru'-mana ca i-am vazut. Insa chiar si asa, avem multi "artisti" care nu au voce cat ea sa stii, le-ar da lectii. la TV oricum nu se compara cu a fi acolo, se pierde tot sufletul muzicii.
si modesti asa ca si comportament, nu am vazut aere si figuri cum vezi pe la altii.
Eh, sufletul muzicii nu se pierde. Dar se pierde atmosfera, comuniunea cu publicul si cu artistul, etc - care de fapt fac tot farmecul unui concert. Muzica e aceeasi pe care o vezi/auzi si pe caseta/dvd dupa![]()
Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
ideea e ca nu ti se aude tie la TV cum se aude in concert. Senzatia aia de putere a muzicii nu o poti reda acasa. ca atare si senzatia e diluata, deci de aia ziceam ca se pierde sufletul, pt ca in primul rand calitatea audio e mai slaba acasa.
Se poate face sa se auda
Ma rog, anumite concerte pe care le am in format mkv/blue-ray cu audio DTS. Si cu toate astea (chiar daca muzical e impecabil) se simte lipsa atmosferei si a publicului. Nu stiu, la mine la un concert calitatea audio nu este principalul lucru, o piesa inregistrata in studio este calitativ (audio vorbind) superioara unui concert. In schimba atmosfera ... man.
Bookmarks