![]() |
| | #341 (permalink) | ||
|
Pe Nina Miranda o stiti din anii 90, cu melodia Underwater Love. Am redescoperit-o recent cu noul proiect muzical ZEEP: muzica e un amestec eclectic de genuri, fundamentat pe scheletul brazilian de bossa-nova si samba: avem jazz, raggae, funk si trip hop. Ascultati-o alaturi de Vieux Farka Toure si pe MySpace
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #342 (permalink) | ||
| Hiromi Uehara is a jazz composer and pianist born in Hamamatsu, Japan. She is known for her virtuosic technique, energetic live performances and blend of musical genres such as jazz, progressive rock, classical and fusion in her compositions. give it a try!
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #343 (permalink) | ||
|
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
|
niste live-uri misto. The Kills si Crystal Castles au scos dupa mine unul dintre cele mai bune albume de anul trecut. foarte tare cum ii moduleaza tipul de la keyboard/mixer vocea lui Alice Glass. am crezut prima oara ca e videoclip, dar e live.. si filmat foarte misto ![]()
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #351 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
WOW! Joe Satriani Style ___________ playboy mansion (*discoteque) + Daft Punk (asta ca sa nu ziceti ca sunt un capitalist fara ureche muzicala sau care nu simte nimic dar o arde numai prin cluburi de fitze) Last edited by Extra3OO; 22-02-2009 at 02:57.. | ||
|
| | #352 (permalink) | ||
|
Are si site omu' de unde ii poti cumpara CD-urile
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #355 (permalink) | ||
|
Ascultati in exclusivitate noul album al lui Vieux Farka Touré, un excelent chitarist de African blues (fiul regretatului Ali Farka Touré). Exclusive First Listen: Vieux Farka Toure : NPR Music
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #359 (permalink) | ||
|
nu c-ar fi singura chestie remarcabila ascultata de cand n-am mai postat aici, dar daca tot am trecut in vizita... Gucci Vump - ascultati macar Sha! Shtil! si se zvoneste ca Tiesto e in spatele Gucci Vump. tulburator, ce sa zic .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |