![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
recent, Moby - 18.. superb albumul si extrem de trist, dupa parerea mea. poate de asta este superb...?!? (:retoric
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
A reusit cineva sa faca rost de Santana - Shaman ? Daca da, cum e?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow |
Stiu ca este oarecum offtopic dar pentru cine vrea sa citeasca fragmente din jurnalul lui Kurt Cobain: http://www.msnbc.com/news/823463.asp?cp1=1 Sunt chestii destul de interesante pe acolo. | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Ultima-mi descoperire este Janis Ian, o artista din anii '80, cu At Seventeen si Society's Child. Rulez. In plus, she's actually smart.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Dintr-o intamplare fericita am ajuns sa ascult Yma Sumac, care m-a impresionat intr-un mod foarte placut. Mai multe informatii se gasesc pe pagina oficiala, desigur. Enjoy.
__________________ "O data, de doua ori, de trei ori, hop la!" | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Geeka, aia sunt Mom sau Mum? Daca sunt Mum, trebuie sa fiu de acord pentru ca melodia pe care o am eu de la ei There Is a Number of Small Things de pe albumul Yesterday Was Dramatic - Today Is OK e absolutely mind-blowing...Mai adaugati la lista Fridge cu sample songs Long Singing si Cut Up The Piano and Xylophone | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Bloom, dar aia sunt Mum sau Múm ?
|
| | #31 (permalink) | ||
|
A ascultat cineva noul album al vocalistei de la Portishead, Beth Gibbons ? Out of Season se numeste si incerc sa fac zilele astea rost de el. Daca ati ascultat, dati o parere.
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Good news from Björk Gumundsdóttir's country: Sigur Ros - ( )
Un album exceptional iesit acum cateva zile. Un sunet ambiental, experimental (post -rock) parca desprins din gheata isalndeza. Am ramas foarte placut impresionat de ce am auzit, muzica mergand mana in mana cu cvasimisterul ce inconjoara oarecum albumul. Are drept titlu doar un simbol, (), melodiile nu sunt cantate in islandeza cum am banuit initial ci intr-o "made up language" si mai mult decat atat, nu au titlu. Stiu ca aparent toate astea suna a bullshit but listen first, judge later. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| www.sigur-ros.co.uk pentru doua melodii de pe () (nu le-am luat inca din cauze de Romtelecom ) + samples, reviews, videos and more. Asta pentru ca www.sigur-ros.com e cam saracutz... Also this .
| |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Multam, Sneaky Russian; oricum, sunt 'prieten' de mai demult cu Sigur Rós [de cand cu Agætis Byrjun]. Am albumul de vreo saptamana si, indeed, rulz. Printre altele, in ultima vreme imi mai delectez urechile cu 'noul' album de la Beck, Sea Change. Excelent.
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Masi27185, referitor la intrebarea legata de Beth Gibbons si albumul ei: Un prieten cu care mai fac schimb de impresii mi-a spus ca nu e nimic deosebit. Nu am rezistat tentatiei si am downloadat 7-8 piese . Prima, Mysteries e si cea mai reusita, restul sunt asa si asa. Oricum ,astept cu nerabdare albumul Portishead de anul asta, Alien Cat despre Beck, Sea Change , dupa cum spuneam si in primul meu post de pe acest thread, intr-adevar este excelent. Avandu-l inainte de lansare l-am ascultat in disperare mai bine de 2 saptamani. Am vizitat si eu siteurile puse de Bloom. Practic de acolo am luat si informatiile puse de mine in postul precedent. Ca o completare la ce scrie la "band trivia" ar mai fi de stiut ca Lars Ulrich e mare fan Sigur Ros. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Ce mai ascult in ultima vreme : - Yo La Tengo - The Sounds Of The Sounds Of Science - Tori Amos - Scarlet's Walk Parca de la Yo La Tengo ma asteptam la altceva; totusi, imi place, dar nu la fel de mult precum melodiile mai vechi. Tori Amos rulz, as usual. In plus, am facut chiar o descoperire [pe cei dinainte ii cunosteam de mai demult] : Damsel In This Dress. Canta punk si canta bine; din nefericire nu am ascultat decat ce se gaseste pe acele 2 situri. Voi mai aveti ceva de la ei?
|
| | #37 (permalink) | ||
Probabil ca trebuia sa mai am putina rabdare pana sa fac postul asta. Tocmai downloadam ultimul In Flames, Reroute to Remain. Ca de obicei am citit si cateva review-uri ca sa vad cam despre ce ar fi vorba. Cel mai retard fost cel de pe allmusic in care se face o asociere mai mult decat fortata cu Limp Bizkit si Papa Roach (la sound). Acum ascultam una care din punctul de vedere al acelui domn ar fi spre country... sa ma ierte Dumnezeu, omul e nebun de legat. Ma rog, ce vreau sa zic este ca cele 3-4 piese pe care le-am luat pana acum suna foarte bine. Nu mi se pare mai bun decat Jester Race (preferatul meu) insa se anunta ceva promitator. Daca restul e dezamagitor o sa revin cu impresii. Alt album aparut acum o luna este cel al celor de la Suede, o formatie care mie imi place mult. La prima auditie mi s-a parut dezamagitor, cam in nota a ce au scos dupa plecarea chitaristului Bernard Butler. Oricum, chiar si asa, pentru mine Suede, Dog man Star si complialta Sci-fi Lullabies raman albume de baza pe care le ascult periodic cu placere. Probabil ca nu va urma nimic apropiat valoric acestora din partea celor de la Suede. ------------------------------------------------------------------- Imi plac Yo la tengo, in special I can hear the heart beating as one si And Then Nothing Turned Itself Inside-Out. Cand o sa mai am putin timp liber o sa il caut si pe cel nou sa il pun la dwldat. Cat despre aia la care a pus Masi link, Damsel In This Dress... cat de mult imi place mie punkul.... No thanks. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
Intr-adevar, Leftfield... Primul lor album, Leftism, este de exceptie, plin de melodii foarte bune. Pe el se afla si o piesa inedta, Open Up, cantata cu Johnny Rotten. (greu sa ii confunzi vocea omului asta) Tot pentru "nostalgici", mai puteti gasi un remix Sex Pistols excelent la New York pe albumul The Dirtchamber Sessions (Liam Howlett (Prodigy)). Piesa se numeste de fapt: New York/ Punk to funk/I'm sick si merita downloadata de catre cei ce nu o stiu si sunt cat de cat curiosi. Asta ca sa va tina de "sete" alaturi de Baby's got a temper pana la mult anuntatul album Prodigy al carui nume se stie de mult timp: Always outnumbered, never outgunned | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: la mama acasa |
Al treilea album Archive, se numeste You All Look The Same To Me, si suna foarte diferit de celelalte, in sensul ca s-a abandonat trip-hopul, s-a schimbat vocalistul si s-a ajuns la ceva ce suna foarte apropiat de Radiohead (asa cum e Radiohead pe Kid A) si chiar de Pink Floyd. Oricum, 2 piese care impreuna au 35 de minute fac albumul destul de greoi, dar incercati macar piesa Again (are 16 minute si ceva, pe care eu nu le simt trecand - suna telenovelic, nu?). Asa... O alta formatie apropiata ca stil, Elbow, cu un album de debut Asleep At The Back si cel putin o piesa excelenta (Powder Blue)... Hope u enjoy!
__________________ totul e bine cand se termina... punct! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |