![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
La anul va iesi pe piata primul album al formatiei Zwan, noua formatie a lui Billy Corgan. Primul single poate fi gasit aici. Yeah, baby!
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow |
M-am gandit sa mai las aici cateva chestii care v-ar putea interesa. O mostra de cat de frumoasa poate fi muzica atunci cand nu este facuta sub presiunea comercialului. Iron and Wine este numele sub care o persoana a inregistrat doar acompaniat de o chitara albumul The Creek Drank the Cradle. Daca va place melodia Upward Over the Mountain, pot pune pariu ca o sa va placa si restul. Tot ceva in genul Nick Drake, The Shins - Oh, Inverted World un album pe alocuri superb de pe care iese in evidenta piesa New Slang (When you notice the stripes). Eu prima data cand l-am asculltat am crezut ca este pusa gresit data aparitiei acestuia, 2001. Multi s-au mirat cum de poa' sa imi placa acest album si sa nu ma omor dupa Beatles. Elliott Smith, cineva celebru se pare dar pe care l-am descoperit de curand. Am dat peste o piesa numita Behind the bars, lucru ce m-a facut sa downloadez si restul albumului pe care se afla - Either/Or Informatii suplimentare despre fiecare gasiti usor cu un simplu search pe Google. Desigur, stiati asta. | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Noul album Massive Attack: 100th Window
Anuntat la sfarsitul acestui an, noul album Massive Attack va iesi cu intarziere, mai exact in Februarie 2003. Pe album vor aparea si Damon Albarn si Sinead O'Connor (vocals pe 3 piese) Track listing 01 Future Proof 02 What Your Soul Sings 03 Everywhen 04 Special Cases 05 Butterfly Caught 06 A Prayer For England 07 Small Time Shot Away 08 Name Taken 09 Antistar --------------------- Albumul este facut in intregime de 3 D, celalat membru- Grant "Daddy G" Marshall necontribuind se pare cu nimic de aceasta data.
__________________ Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth only, i don't know how they got out, dear. Turn me back into the pet that i was when we met, I was happier then with no mind-set. | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | "I am your shadow in the dark, I have your blood inside my heart"
Vad ca nimeni nu a mai scris/ recomandat nimic intre timp. Ca sa nu transform aceasta pagina a threadului intr-un monolog am sa ma opresc pentru o perioada. Motivul postului este Spoon, o formatie care canta indie - pop/rock. As evidentia albumele Girls can tell si Kill the moonlight. De pe primul puteti sa incercati doua melodii extrem de reusite : This Book Is a Movie (neaparat) si Me and the bean. De pe cel de-al doilea, aparut anul asta, incercati cu incredere The way we get by.
__________________ Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth only, i don't know how they got out, dear. Turn me back into the pet that i was when we met, I was happier then with no mind-set. | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Midge Ure, Breathe Primul contact cu Ure a fost prin reclama de la Swatch in care fondul melodic este asigurat de melodia care da si titlul albumului, "Breathe". Este singurul pe care l-am ascultat pana acum, dar care mi-a placut si, cu siguranta, o sa caut sa le ascult si pe celelalte. Am inteles ca este totusi un album slab in comparatie cu albumele anterioare. Versurile mi s-au parut ok. ![]() Breathe some soul in me Breathe your gift of love to me Breathe your life to lay 'fore me Breathe to make me breathe
__________________ "O data, de doua ori, de trei ori, hop la!" | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
nu mai zice nimeni nimic pe aici? sa incerc tot eu... probabil ca multi nu au auzit de ursula rucker... un fel de combinatie de 'spoken word' cu ceva chillout ![]() n-am vrut sa spun hiphop
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Eu am descoperit ceva ce — cred — deja stiam. Este vorba de melodia Mona Ki Ngi Xica, o baladã cântatã în Kimbundu de cãtre un artist angolez, Bonga - absolut superbã. Este foarte probabil sã o stiti - dacã da, si mai aveti muzicã de Bonga, pliz, priti pliz uith ã ceri on tap, gimme ! Dacã nu aveti, ascultati-o pe aceasta. You'll love it. P.S. Melodia se traduce prin „The Child I'm Leaving Behind”. Versurile - aici.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | The White Stripes
... au scos un nou album. "Internet leaks of its new album have forced White Stripes to change the release date for their forthcoming Elephant. Originally slated for April 15, Elephant will now come out on April 1 in the U.S., with the U.K. release a day earlier (March 31)." Eh, albumul s-a "scurs" si la mine pe hard. Bun, cam asta imi e impresia dupa o prima ascultare. Cine e curios sa inceapa cu Seven Nation Army, Hypnotise sau The Air Near My Finger. Se pare ca fratii White si-au angajat si un basist.
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Foarte folositor threadul asta,pacat ca se posteaza cam rar... Satul de aberatiile pe care mi le baga cu sila pe gat posturile de tv si radio (mtv ro,atomic,radio cantact...cam astea prind eu...), la un moment dat am zis "That's it!" si mi-am bagat Soulseek (asta dupa ce Audiogalaxy s-a dus.. ),net (din pacate un dial-up de 6 kilo) si cu ajutorul de la allmusic.com, m-am pus pe luat muzica buna, sa descopar ce muzica mai exista pe pamantul asta in afara de lalaielile de la radio&tv din ro...Asa ca pt. mine,in mometul de fata,pot zice ca fac "descoperiri" in fiecare zi .As cumpara cd-uri audio originale,dar cum la noi e cam pustiu (nu gasesc ce vreau eu) iar sa cumpar de pe net nu am cum,mp3-urile sunt singura solutie... In general imi place orice gen de muzica,atata timp cat este buna (sau ma rog,imi place mie)..Totusi pe moment se pare ca ma atrage mai mult muzica electronica (cu toate subgenurile pe care le are). Ce am descoperit in ultima saptamana: Röyksopp : Melody A.M. -Am auzit de Röyksopp odata cu aparitia videoclipului la "Poor Leno". Mi-a placut foarte mult as ca am zis sa iau tot albumul.Si nu am regretat. Este superb. Preferatele mele: "Eple" (imi inspira un sentiment de voiosie si buna dispozitie),"Poor Leno","Röyksopp's Night Out" (f. atmosferica si energizanta,suna ca un soudtrack),"Remind Me" (relaxanta). Daedelus : Invention -Foarte asemanator cu ce face Aphex Twin dar totusi foarte diferit in acelasi timp...Nu am mai intalnit personal,pana acum,asa piese atat de originale...Intradevar,o "inventie" acest album.M-a surprins prin sunetul retro pe care-l are (anii '30,'50,poate si '70,nu sunt sigur..). Preferatele mele: "Astroboy","Adventress" (imi place la nebunie aceasta piesa,daca nu ma insel,se inspira din muzica specifica anilor '20-'30),"Muggle Born","Experience" (super-relaxanta) si "Thus the Whirligig". Air : Moon Safari -Absolut toate piesele Air pe care le-am ascultat mai demult pe mtv (pe vremea cand nu era mtv ro) mi-au placut f. mult asa ca am dnl acest album fara sa mai stau pe ganduri.Urmeaza sa iau "10,000 Hz Legend"... Preferatele mele: TOT albumul in frunte cu melodia "All I Need". Massive Attack : 100th Window -Bine,asta nu a fost chiar asa o mare "descoperire" pt. mine pt. ca ii cunosc pe cei de la Massive Attack de mai multa vreme.Am toate albumele...Dupa ce l-am ascultat pot sa zic ca nu mi-a placut la fel de mult ca Mezzanine sau Protection,dar nu e nici rau.Are cateva piese de exceptie (in mare parte cele in care canta Sinead O'Connor). Preferatele mele: "What Your Soul Sings" (nu pot decat sa spun "Oau!" ),"Everywhen","Special Cases" (in mare parte si pt. ca imi aminteste de videoclipul piesei si tema acestuia...),"A Prayer for England" (ar merge ca fundal sonor la tot ce se intampla rau pe lumea asta in acest moment - razboi)Si nu in ultimul rand, in urma recomandarilor voastre,ma chinui sa iau acum Beck : Sea Change.Am dnl deja cateva melodii "The Golden Age","Guess I'm Doing Fine" si "Side of the Road" si nu regret .Imi aminteste de Radiohead,dar imi place mai mult...Urmatorul album pe lista de dnl e "The Dandy Warholes - Thirteen Tales from Urban Bohemia" pt. ca sunt pur si simplu inebunit dupa piesa "Bohemians like you"...Sper ca tot albumul sa fie in stilul asta... Cam atat deocamdata...Daca mai aveti recomandari,nu ezitati. ps off-topic: In afara de Soulseek,mai stiti alt program la fel de bun?Am incercat Kazaa,dar nu gasesc mai nimic din ce vreau. Last edited by Dead Ghost; 30-03-2003 at 05:51.. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Quote:
Quote:
... 2 dintre piese sunt remixuri Nine Inch Nails. Intrebat de ce nu se regasesc sectiuni de pe melodiile originale in remix , Aphex a spus ca nu le-a ascultat si ca nici nu are de gand. Quote:
Quote:
Uitati aici un album de mixuri (unele extrem de bune): 2 Many DJ's - As Heard on Radio Soulwax, Pt. 2 . Incercati asta, nu am crezut vreodata ca piesele astea pot fi mixate si ca poate iesi ceva atat de reusit: No Fun/Push It (performed by The Stooges / Salt 'N Pepa ) In incheiere ceva inedit, probabil. Din cate am citit si cat am cautat pana acum KLF m-au uimit cel mai mult. Cine are rabdare sa citeasca "prezentarea lor de pe allmusic". Chiar daca e lunga va asigur ca merita. Asta e un link catre cartea lor: "How to have a number one in the easy way" http://www.instrumentality.com/themanual2.html
__________________ Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth only, i don't know how they got out, dear. Turn me back into the pet that i was when we met, I was happier then with no mind-set. | ||||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Not really a discovery, but... Radiohead - Hail to the Thief Tot nu ma conving ca sunt din nou ce au fost o data si apreciez cu atat mai putin mesajul politic al albumului, insa este mixat si masterizat foarte bine - congrats to Nigel Godrich. Nu stiu sigur cum o sa fie primit de fani, dar eu l-am ascultat cu mare atentie. Evident, marea majoritate a melodiilor de pe album au fost deja disponibile in varianta live inca de anul trecut, asa ca poate surpriza nu o sa fie prea mare. Favorita momentan e Myxamatosis (nifty wordplay, I guess)... se ridica cumva din amalgamul compozitional al restului de piese de pe album. Salutari, Andrei | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| sneaky russian - merci pt recomandare, mixurile alea suna chiar bine si m-am distrat foarte tare ascultand albumul ![]() amyd - se poate discuta (si se discuta) mult pe tema "s-au stricat radiohead sau nu"; hail to the thief chiar nu l-am ascultat dar o sa rectific asta imediat... o sa revin la ore mai omenesti si cu ceva recomandari dar acum am observat ca devin incoerent asa ca o sa ma opresc aici
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow |
moebius, cu placere. Ma bucur. M-am uitat la posturile mele de pe threadul asta ca sa vad daca am scris de Neutral Milk Hotel... o mai veche obsesie a mea. Se pare ca nu. Neutral Milk Hotel e numele sub care canta un tip pe nume Jeff Magnum si care scoate un inide rock paranoic, ciudat, dupa mine superb. Recomandarile ar fi de pe albumul In the Aeroplane Over the Sea : The King of Carrot Flowers, Pt. 1 The King of Carrot Flowers, Pt. 2&3 Holland, 1945 ... toate, daca va plac si aveti posibilitatea. Astia de pe allmusic ii dadusera 4.5/5 acum l-au scazut la 4. Dupa mine ar merita cu prisosinta un 5 "bifat". Citisem undeva ca anul trecut ar fi trecut prin Romania in cautare de material pentru un nou album.
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Am spus ca am descoperit Mew si The Coral. Am mai auzit intre timp niste chestii si numai MEW a confirmat, The Coral (pe mine cel putin) nu ma incanta asa tare.
__________________ Avatar by veedee | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |