![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Este un thread despre albumul Blur - Think Tank aici
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) Last edited by Annalyzer; 21-05-2003 at 10:08.. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
mi-a dat o prietena Tindersticks si m-am captushit cu o noua dependentza. canta din '92 trupa, au ceva din Elvis, Violent Femmes, Nick Cave, Leonard Cohen si Smiths. a, si arata un pic ca aia din Pogues .acum ma duc sa fac rost de bani ca sa cumpar albumele originale ca pe net e penurie de Tindersticks...
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Penurie? Oh, well, pe Soulseek cred ca sunt cateva mii de rezultate pt. Tindersticks. Intr-o buna traditie, albumul lor care trebuie sa apara in iunie, Waiting for the Moon a fost leaked . Am luat prima melodie de pe el si mi-a placut, mai ales versurile mi-au reamintit de Therapy - Diane (My hands round your throat/If I killed you now we will never know/.../So hush now my baby, please don't cry/Everything's gonna be all right/Hush now darling, I can hear your screaming/Let me hold you until the morning comes). Am luat si a doua melodie Say Goodbye to the City care are un mijloc si final daramator, asa ca am luat pana la urma tot albumul si in plus niste melodii de pe Curtains. Nu e rau deloc, intr-adevar suna ca "Leonard Cohen does indie rock" .
| |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
chiar voiam si eu sa zic ceva de tindersticks dar am crezut ca sunt prea cunoscuti recenta descoperire (pt mine) este Gabin, o trupa formata din 2 italieni care canta ceva jazzy-lounge-electro-thingie... au scos un singur album (self titled) pana acum, in 2002 give it a go, mie imi place
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
well, mi-am inchipuit eu ca sunt destul de cunoscuti ...da, stiu ca pe Soulseek sunt destule piese, dar mie noua versiune (1.48) imi face o groaza de figuri - mai exact din clipa in care se conecteaza la server intra intr-un loop fail-retry transfer. oricum, am rugat-o pe prietena respectiva sa-mi trimita ce are ea (culmea, ei ii merge perfect soulseeku) si asha am adunat vreo 30 si ceva de piese.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucureşti |
O descoperire de-a mea este m83, cu albumul "Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts". Am aflat de ei de pe pitchforkmedia.com. Cinta ceva electronic+noise, foarte ciudat, foarte greu de definit, dar sună bestial. Mie mi-au plăcut foarte mult. | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
ya, ya, ya, m83 rulz... Also: Exploding Hearts, albumul Guitar Romantic. power pop cu tendinte punk (whatever that might be ). Makes me feel good.Quote:
. Nu stiu neaparat daca asta e bine sau rau, but oh well... Cand ma satur mai trec si pe la metal-rules.com sau www.almostcool.org/mr . Si daca tot suntem la capitolul site-uri va mai recomand si www.echocloud.net care indexeaza retelele Soulseek si Gnutella si care pe baza unei formatii pe care o introduceti va recomanda altele asemanatoare bazandu-se in special pe criteriul "la cati utilizatori se pot gasi formatiile respective impreuna". Si daca nu-l stiati inca www.metacritic.com care ofera o privire de ansamblu a tuturor review-urilor importante pentru un anumit album (si acorda meta-ratinguri). Iar la www.sputnik7.com puteti gasi streaming videos cu mai multe formatii, printre care si Interpol sau Cat Power de exemplu.
| |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Windsor |
Asemanator cu Wilco sau Flaming Lips care au fost pomeniti pe aici, io recomand Beulah. Ultimul lor album, The Coast Is Never Clear, parerea mea, e excelent. Pop music gen beach boys dar nu un Pet Sounds wannabe. Melodii scurte, simple si foarte optimiste de pe o plaja din Hawaii, cu un cocktail in mana, dupa o zi de surfing.... Merita! 9/10 | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Dec 1999 Location: far beyond the sun |
Recomand cu toata caldura Black Utopia, ultimul album al lui Derek Sherinian, unul din cele mai misto discuri pe care le-am ascultat in ultima vreme. Rock progresiv in maniera Planet X, cu de toate de la balade pana la riff-uri nervoase. Ar mai fi de mentionat ca printre invitati sunt nume ca Yngwie Malmsteen, Al DiMeola sau Zakk Wilde si cred am spus deja destul Piesa reprezentativa: Sons of Anu.
__________________ so much for the golden future | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Marty Friedman - Music for speeding ( ultimul album ) Nu stiu daca s-a mai zis Eu am ascultat si celelalte albume ale sale ( cele solo ) si sunt super si acelea insa acesta seamana mai mult cu ceea ce a facut el in Megadeth ... Mi se pare foarte reusit albumul ... are un sound modern, cu parti electronice , care insa sunt cu bun gust si suna bine ... and the mad guitar of course ... KICKS ASS ... ![]() Highlights : Nastymachine, Gimme a dose , Lovesorrow
__________________ -> Visul este real atata timp cat dureaza. Diferenta o realizezi la trezire. N-ai putea spune acelasi lucru si despre Viata ? -> Wake up ! | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Windsor |
Mogwai - Happy Songs for Happy People. Hiperbolic Imi place tare mult si vi-l recomand. E al 4-lea album Mogwai, poate nu cel mai bun insa suficient de bun cat sa merite indelungi si dese reascultari. Plus, videoclipul de la Hunted By A Freak ( nu stiam ca Mogwai au/fac videoclipuri) pe care abia l-am vazut de pe site-ul lor e... hmmm, fain.9/10 | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: la mama acasa |
Albumul de debut al celor de la Darkness se numeste Permission to land si il recomand cu caldura. Alaturi de Hell is for Heroes - The Neon Handshake este preferatul meu pe anul acesta. Si ca idee, desi e non-discovery, Muse au scos un nou single, Stockholm Syndrome, in binecunoscutul lor stil. Ascultati!
__________________ totul e bine cand se termina... punct! | ||
|
| | #96 (permalink) | ||
| moebius' tip of the month Antony and the Johnsons la activ: un album self titled si un EP I Fell in Love with a Dead Boy daca nu va sperie un artist in genul lui nick cave, tindersticks care-si descrie stilul ca "a more aggressive course of faggotry than the average fag might present", veti afla ca il are ca fan pe Lou Reed si Laurie Anderson a spus despre el "When Antony sings it is the most exquisite thing that you will hear in your life". I am very happy so please hit me, I am so very, very happy so please hurt me. I'll grow back like a starfish
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
de pe ultimul album de la Muse recomand " Sing for Absolution" It's a must download
__________________ -> Visul este real atata timp cat dureaza. Diferenta o realizezi la trezire. N-ai putea spune acelasi lucru si despre Viata ? -> Wake up ! | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
haaaa alta melodie, ABSOLUT DEMENTIALA : Jason Becker - Primal Gata ma duc la culcare ! Dar downloadati melodia asta
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |