![]() |
| | #1 | ||
| Caut / Cum se numeste - melodia? Am vrut prima data sa postez in continuarea altui thread cu 'caut...' dar m-am razgandit... Caut melodia house, cred ca era, care ma obsedeaza in ultimele zile. Aud asa vag... oh me, i like girls, i like girls who... si nu mai stiu ce urmeaza... vreau sa ma scoateti din ceata. Doar titlul si formatia... Mersi!
__________________ I am a soldier, I fight where I am told, and I win where I fight. | |||
|
| | #2 | ||
| Moderator Join Date: Dec 1999 Location: far beyond the sun | Dansul cu portocala Stie cineva ce melodie este cea din scena dansului cu portocala din Filantropica? Mersi.
__________________ so much for the golden future | ||
|
| | #3 | ||
| Ce melodie e asta? e generic la mcm, la em. "clubbin'", cea pe care o prezinta Mircea Zara, si il arata prin cluburi, gagici, platane de dj's... bauturi.. etc. de un'so iau? ca as lua-o daca as sti cine canta. ![]()
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT Last edited by LS; 17-05-2002 at 00:21. | |||
|
| | #4 | ||
| La inceputul melodiei lui Eminem - Without Me, sunt niste versuri (la misto desigur) care suna cam asa: "Two trailer park girls go round the outside, round the outside". Ideea e ca versurile astea mi se par foarte cunoscute si am o vaga impresie ca ar fi dintr-o melodie a alora de la Bloodhound Gang, nu stiu sigur da' daca am dreptate poate stiti numele melodiei.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #5 | ||
| cum se numeste melodia ? Am auzit-o de mai multe ori , stiu ca e clasica, dar nu prea le am cu astea, asa ca : cum se numeste mlodia de fundal de la : http://www.aurelm.host.sk/x.htm
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #6 | ||
| Scuze luNETistu' da' ma lipesc si eu aci, ca sa nu mai deschid un thread nou. Cine canta si cum se numeste melodia care are la refren: "Uhh, I love to love, I love to love...I love to dance..." Mersi!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #8 | ||
| Daca intereseaza pe careva, melodia aia de care spuneam eu se numeste "I love to love" si e cantata de Tina Charles.
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #9 | ||
| Si melodia mea ? | |||
|
| | #10 | ||
| IOANA X Join Date: Aug 2002 | ma duce cu gandul la Enya | ||
|
| | #11 | ||
| Stie careva cum se numeste melodia aia care are la refren ceva de genul "yeah, yeah, yeah, na na na na na na... Sex you up... ". Pare ca o canta George Michael cand era tanar (in Wham!), dar nu stiu sigur. Nu e varianta cantata de Colour Me Bad, ca aia e Hip-Hop. Va multumesc anticipat!
|
| | #12 | ||
| Identificare melodie Caut si eu o melodie si nu stiu cum se numeste si cine o canta dar stiu ca 0o canta o gagica si refrenu incepe asa "I can't eat I can't sleep anymore............myss you anymore"
__________________ ...no brain no pain... | |||
|
| | #13 | ||
| http://www.saveoursoul.myweb.nl/lyri...notmissyou.htm Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #14 | ||
| multumesc mult ma man esti adevarat asta da informatie completa
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti | LUNETISTU Nu cred ca o sa te ajute prea mult dar melodia ta apare pe VH1 la o reclama de muzica clasica care a aparut pe 8 cd-uri. La citeva melodii apare si cine le cinta dar cind mi-am dat seama de melodie era prea tirziu si nu am mai vazut. bafta
__________________ oil | ||
|
| | #16 | ||
| Identificare melodie Romaneasca veche era o melodie prin 98 parca, canta o gagica si unele cuvinte sunau cam asa : -sunt smechera sunt tare mereu cad in picioare... -pe strazi intuneric luminile sunt stinse...
|
| | #18 | ||
| Dau orice sa aflu cum se numea piesa care era pe genericul serialului australian "Vietnam", in care a jucat si Nicole Kidman. Piesa asta imi suna mereu in cap , iar anu' asta la PepsiSziget se si auzea la o terasa ... i-am zis prietenei ca mor sa aflu cine canta , si ea a zis ca daca aflu, sa-i cumpar un tricou. Am fost de acord ... din pacate, n-a reusit sa afle ... si sunt disperat ... cum naiba se numeste , offff ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #19 | ||
| Cum se numeste melodia? Am si eu o intrebare: Cum se numeste melodia dupa care este luat inceputul melodiei house cantate de Dj Raoul vs. Jais? (este o melodie destul de des difuzata in cluburi, mie cel putin asa mi s-a parut). Multumesc. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|