![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Re: Ajutati-ma sa identific melodia asta Quote:
Baga un mail unde sa poti primi un mail de 3,5-4MB si ai sa o ai
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Caut o melodie... a fost pe MTV de cateva ori. Stiu ca melodia se numeste "Sweet", numele formatiei e tot dintr-un cuvant. Din videoclip imi aduc aminte unele scene: o tipa imbracata intr-un tricou alb fara maneci (cu un numar pe el) cu un batic rosu pe cap se plimba prin camera in timpul unei petreceri si doua fetitze (de culoare), foarte haios imbracate se batzaie pe canapea in ritmul melodiei. Daca ma poate ajuta careva...
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
toma.l@fx.ro
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Vreau sa stiu (ma sacaie de vreo sapatamina) de unde e luat negativul de la Panjabi MC. E Timbaland sau e Pras cu MYA - Ghetto Supastar ??? Sau poate e altceva ??? Mai seamana cu o piesa a lu Busta Rhymes da nu jtiu care ...
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Nu e aia, nici pe departe... melodia e mai vioaie... mai "dance" or smthn, si e cantata de o tipa, nu de un negru.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Re: Re: Re: Ajutati-ma sa identific melodia asta Quote:
![]() Am dat ordin la baieti ... si trebuie sa apara deja...verifica posta!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum ce a facut Panjabi MC cu acel theme e total...De fiecare data cand ascult melodia aia ma prapadesc pe jos de ras... | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
Hai ca maine le dau salariile si ...vreu sa stiu daca le dau prime sau le tai din salar ![]() Daca mai ai nevoie de ceva ...spune ...poate mai gasim....
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Aia e, se aude perfect ![]() Ar mai fi ceva, uite o lista, sunt vreo 50 de melodii care nu le gasesc: Glumeam ![]() Dak ma gandesc bine, e o melodie pe care la fel nu am gasit-o nicaieri(nici videoclip, nimik): Jojo - otrava mea. Poate o aveti.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
02. Am notat cererea ta...o dau la baieti sa vad ce fac...cu ocazia le-am dat de treba ca vad ca se cam plictiseau
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Io totusi zic ca e LL Cool J - Deepest Bluest (Shark's Fin) ritmu' lu' Panjabi.
__________________ Avatar by veedee | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |