![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| cum se numeste melodia....
...aia din reclama la orange cu tipul ala care merge pe strada si se intalneste cu un copil, un punker bla bla bla e ceva cu `when u`re on holiday`
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
e melodie disco...m-a cam obsedat. Raman dator cu o bere or smth dc stie cineva.. " You`re all i neeeeeeeddddddd, The air i breeeeaaaathhhh, Come into my life..." Pm stiu ca suna destul de comun dar e super melodie si o baga astia prin discoteci... dc stie cineva pls help. 10x
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Sunt in cautarea unei melodii de la inceputul anilor 90, un fel de fuziune hip-hop si jazzie sound. Tot ce-mi aduc aminte este ca interpretul era un "afro-american" si ca intr-un anumit punct al liricii se repeta, posibil sub forma de refren, cuvantul "pumpkin". Daca suna cunoscut cuiva, macar tangential, as aprecia o colaborare in sensul capturarii. I'll be keeping my hopes low, anyways.
__________________ No wise fish would go anywhere without a porpoise. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Cum se numeste melodia de pe fundalul reclamei cua cei doi soti care stau la masa ...Ea incearca sa-i demonstreze ca e gravida ...iar el citeste ziarul ....pana la urma el ii arata incaltarile alea roz si albastre ...trebuie sa o stiti ...cred ca e o reclama la cafea .
| |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Stie cineva cum se numeste melodia de pe genericul vechii emisiuni Telecinemateca, care era difuzata acum câtva ani buni la TVR. Multumesc anticipat.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Pitesti,Romania | sunt disperat dupa o melodie
stiu ca au mai fost thread-uri cu subiectul asta , dar as dori sa aflu daca stie cineva cum se numeste o melodie cantata de griffith . melodia este cat de cat lenta si refrenu e ceva de genu "mercy mercy mercy" si tot asha . inclin sa cred ca kiar asha se numeste dar am cautat peste tot si nu am gasit o melodie de la griffith care sa se numeasca mercy .
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |