![]() |
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
Nu pot sa bag mana in foc, insa din cate imi amintesc eu, era una din temele filmului lui Chaplin "Luminile orasului", compusa de el insusi. Vezi si pe aici.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Multumesc Daremyth! O sa caut melodiile.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.geocities.com/dr_om4/my_song.html
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Multumesc ypsilonalpha. Acum o ascult.... îmi trezeste niste amintiri!!!
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
Stiu ca melodia a aparut prin '99 si clipul era cu trei barbati complet dezbracati care alergau pe strada. | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
mda... aia la connex cu mexicanii nu e melodie de fapt. aia canta intr-o romana pocita ceva cu "intr-o seara cu <ceva>/costel ar vrea sa-ti spuna/iubirea lui nebuna"... m-am prins si eu acum cateva seri. oricum, marfa de tot reclama... :>
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti, Romania |
...in timp ce BGang au Chasey Lane, al carui videoclip e cu tipe goale
__________________ the malevolent debonair | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |