![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Incercati si Anda Calugareanu - Noi, nu! Pe versuri de Nicolae Labis. Ocazie cu care am aflat si eu ca Labis era nitzel comunist. Dar la vremea aia era scuzabila chestia asta, in fine. Oricum, atat versurile cat si muzica sunt superbe.
__________________ Don't eat the yellow snow!... | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Salut, fratilor!caut si eu o melodie cred ca de vreo 2 ani si nici cum no o gasesc!sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva!este vorba despre o melodie cantata de o femeie, iar linia melodica este dupa cea al lui Glenn Medeiros ''Nothing gonna change my love'', versurile sunt in romaneste si sunt adaptate dupa aceea melodie!Melodia, daca nu ma insel suna ceva in genul ''ma intorc acasa''!Ajutati ma!
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Imi place foarte mult melodia Alb si Negru - Pseudofabula care mi-a marcat copilaria. As vrea sa amintesc si celebrul cover al lui Doru Tufis - Natasa dupa o melodie ruseasca. Respectele mele si pentru maestrul Gica Petrescu.
__________________ "I have been laid down into a pit of darkness and the shadow of death, and thy anger has pressed down upon me, and all thy cares have come down upon me, and from this bed I cry out for the kindling of thy light" (Father Grigori, Half-Life 2) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |