![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Concert SAHARA, pe data de 29 iulie, ora 21.00, in Big Mamou, intrare libera. Trebuie sa confirmati prezenta la mine pentru rezervari. Se vor canta piese din repertoriul propriu si preluari de genul Anouk, Guano Apes & Metallica. Durata aproximativa 2 ore. Pentru mai multe informatii: www.besonic.com/sahara thx
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B Last edited by felix; 20-07-2004 at 01:30.. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Mai scrieti fratilor... TINE-TI thread-ul deschis.... Am auzit concert trooper in underworld(nu stiu sigur... asa ziceau unii prin clasa la mine)
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
si eu am auzit de concertu ala la radio, dar am auzit de altu cu vama veche & moore in nu stiu ce club zilele astea. stie careva ceva??
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
SAHARA 18 noiembrie 2004 - Casa Eliad - ora 20.00 - intrare libera 19 noiembrie 2004 - Big Mamou - ora 21.00 - intrare: 30.000 lei Mai multe informatii: www.sahara.ro
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Ms felix Restuy nu mai stit nimik? Doar e luna electorala si partidele ar treb sa iasa in strada cu ceva formati
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Underground Metal Propaganda®, Underworld Club Bucuresti si www.Metalfan.ro Trupele: Phonopia (Bucuresti) -Progressive Metal My Shadow (Timisoara) - Gothic Metal Demo: http://www.underworldclub.ro/My_Shad...i_de_plumb.mp3 Concertul incepe la ora 21:00 Intrarea este 50.000 Adresa: piata M. Kogalniceanu nr.3 Bucuresti, langa statuie pentru mai multe detalii vizitati site-ul posterul este aici
__________________ www.underworldclub.ro Keeping ROCK music aLIVE Last edited by Morrison UW; 22-11-2004 at 08:20.. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Am auzit ca maine e concert Luna Amara in Club A de la ora 18.00 si intrarea e 70 de mii. Stie careva daca e pe bune, nu de alta dar nu am chef sa bat drumu degeaba pana acolo.
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Haideti lume tineti si voi thread-ul in viata ca se apropie vacanta si nu am ce face acasa. ![]() Se pare ca nu a fost doar un simplu zvon concertul de aseara cu Luna din Club A.Am fost si pot sa va zic ca inca o data au demonstrat sa stiu sa tina publicul activ chiar si dp 2 ore de zbantuiala.
|
| | #38 (permalink) | ||
|
John Digweed pe 28 ianuarie în Kristal Club: http://www.clubkristal.ro/v2/communi...weed.asp?fid=1
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
20 ianuarie Big Mamou 21:00 E.M.I.L Quote:
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |