![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
pablobaluba . "Si pentru unul care chiar a ascultat si asculta mult mult rap e chiar imbosibil sa aleaga o melodie." tocmai din motivul asta am pus mai multe si voi continua sa scriu si alte titluri. OBS Vad ca nu intelegi in ce a constat muzica la BIG sau de ce a fost considerat asa de bun .Multi vad in alb si negru asta e "Nu-mi spune tu mie de diversele genuri de rap ca stiu destule, panaramule " De unde ai mai scoso si peasta mah.Nu-mi aduc aminte sa-ti fi raspuns ceva in leg cu asta ...sau esti deghizat in alt user.... "Normal ca poate fiecare poare are o preioada sau alta preferata, dar numai una e considerata cea mai buna."De cine ?detine ?sau tot de pe internet ai gasit asta ; asa ca nu imi spune mie de topul ala---aaaaaight. in plus:nu vad ce relevanta are treaba cu undergroundul;oricum form under sunt in lista aia dar poate nu ai auzit de ele...so i sugest sa te mai uiti odata pe ea. laurROC .Nu e nimik nou pe linku ala (bai pablobaluba vezi si tu ce mai scrie pe acolo poate iti gasesti si form aia House of Pain ,poate nu) ;dar faza cu 1200 de videoclipuri e interesanta .Mai greu cu cdurile. raiden.Iti place presupun Insane Clown Pose. GangStarr-Manifest,Positivity(Remix), Betrayal ft Scarface 1'2 & 1'2 ft M.O.P. You Know My Steez The Militia ft Big Shug, Freddie Foxxx + guru - the anthem,how you gonna be a killa, war tactics Gang Starr - Code Of The Streets Dj Honda feat. Mos Def - Travellin' Man Talib Kweli & Hi-Tek - Too Late Mos Def & Talib Kweli - Definition Mos Def & Talib Kweli - RE: Definition Mos Def - Next Universe Afu-Ra - Equality Immortal Technique - Obnoxius Cunninlynguists-Lynguistics Cunninlynguists feat. Cashmere-family ties Cunninlynguists feat. Masta Ace-seasons KRS- One, Keith Murray, Camron, Prodigy, Redman, Run-5 boroughs Onyx ft. DMX-Shut'em down ;Slam Jurassic 5 - Jurass Finish First | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
2pac - Changes
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
NewDetails "tocmai din motivul asta am pus mai multe si voi continua sa scriu si alte titluri." Titlul pus chiar de TINE e "Cea mai buna melodie rap din toate timpurile" nu o lista! Daca ziceai un top 10 sau ceva de genul mai intelegeam. Pana la urma vad ca si tu ai gandit ca mine si ai postat un top. Asa ca eu am raspuns doar la ce zicea threadul initial. <"Nu-mi spune tu mie de diversele genuri de rap ca stiu destule, panaramule " De unde ai mai scoso si peasta mah.Nu-mi aduc aminte sa-ti fi raspuns ceva in leg cu asta ...sau esti deghizat in alt user....> Scuze aici, dar pe urma am vazut ca chestia aia o spuneai unui user Ninja. ![]() In legatura cu perioada aia de care vorbeam chiar exista. E un considerata cea mai productiva si cu cele mai tari albume din istorie. Asa o considera toti criticii. N-am zis ca in lista nu-s melodii ug, am zis ca "nu situ cate sunt", adica foarte putine. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
Fyl -> NWA - Straight outta Compton good choice ;misto si videoclipu pablobaluba . scuze aici,asa e trb sa clarific partea asta...ideea este sa postati melodia sau melodiile care va plac voua. o sg observatie .Nu vad care sunt preferintele tale .Adica posteaza niste titluri ca despre asta e vb aici. pai in leg cu cea mai buna per sunt mai multe versiuni dar ultima care sta in picioare este 88-93si sunt in tot deacord.Cu toate ca sunt multe form care si-au lansat albumele (debut) mult mai incolo. for instance cateva alb clasice din per asta: Big Daddy Kane Long Live The Kane Black Moon Enta Da Stage Boogie Down Productions Criminal Minded ,ceva mai devreme Brand Nubian One For All De La Soul 3 Feet High & Rising Ice Cube Death Certificate Nas Illmatic OutKast Aquemini Public Enemy Fear Of A Black Planet Run-DMC Raising Hell eee 86 Tribe Called Quest Midnight Marauders Tribe Called Quest The Low End Theory Slick Rick The Great Adventures of Slick Rick | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
bai exista multe dispute pe tema asta dar nu vad unde se ajunge... vad ca nici voi nu ajungeti nicaieri.. nu exista perioade mai bune sau mai proaste. din 83 pana azi au fost exista si vor mai fi rapperi adevarati underground si impostori comerciali jenanti. Si azi sunt multe trupe care fac un hip-hop foarte destept, totul e sa ai rabdare sa-i descoperi. Totusi când vad ca un taran ca Nelly are atâta succes îmi vine sa ma întorc în timp în anii 80 cand totul era natural.. la Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force - "Planet Rock" piesa asta e primul sample facut vreodata (dupa kraftwerk TEE)... Kool DJ Herc, Flash si Bambaataa sunt taticii.. ei au inventat samplingul si breakbeatul si turntablismul, iar ce a fost dupa a avut parti bune si parti nasoale.. ca orice curent muzical dealtfel// ps pun pariu ca 90% dintre cei care se declara azi "rapperi" daca-i intrebi de primul album Fugees o sa zica "the score" nici nu ma gandesc sa intreb care a fost cel mai folosit sample în hiphop..
__________________ jack your body | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
pai nu prea avem cum sa ajungem undeva din moment ce subiectul asta reprez un semn de? si ptr cei de acolo... "Si azi sunt multe trupe care fac un hip-hop foarte destept, totul e sa ai rabdare sa-i descoperi." Dap deacord (parca am ziso si eu inainte);defapt sunt chiar mai multe trupe than ever---In prezent exista si rap prost dar si bun,totul adus la proportii mai mari...chestia e sa sti ce sa alegi herc flash si restu au inventat ceva care a fost folosit si perfectionat (asta mi se pare relevant); adica nu as putea sa compar muzica in forma primitiva de atunci cu ce a urmat sa devina. asa ...un mic citat : "Does "real" hip-hop exist in today's commercial musical climate? Of course it does. When most "traditional" hip-hop fans won't listen to Big Tymers or Ja Rule because they supposedly don't represent what "real" hip-hop is, it sounds as ludicrous to me as people dissing *NSYNC or J. Lo for not being "real" musicians. At this point in the game, hip-hop has grown to include many different subgenres, some of which may not be to the liking of the purist (you won't catch me listening to the Birdman, that's for sure). Just because YOU don't like it doesn't make it any less authentic. Besides, if Nelly's party rhymes and simplistic flow don't make him real hip-hop, then what the hell would Sugarhill Gang", Kurtis Blow or even pre-MessageGrandmaster Flash & The Furious Five be if they were to come into the game today? Anyway, the moral of that little tirade is that there's room for everything under the all-inclusive hip-hop umbrella, even if you don't necessarily like the stuff. " true In rest s-ar putea sa ai dreptate cu fugees bluntedon reality ,cu toate ca nu-i vad importanta... iar James Brown e mult prea cunoscut ce pot sa zic... | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Parerea mea....fara sa fie pe primul loc in topul meu....este clar regele 2Pac cu melodia California Love...de la aparitia ei (1995) si pana in zilele noastre incanta cluburile din Us si nu numai Intradevar nu trebuie sa ii uitam si pe ceilalti grei ai hip-hop-ului care au contribuit dar pentru asta in alt thread | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Scuze pt offtopic - Warren G - Regulate
__________________ colorblind | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
citeste frate mai sus( :fuckoff: ) in fine.... warren g -regulate->misto;aceasi parere si despre vidoclip+film check Warren G & Sissel - Prince Igor, Mop,babu-follow instr ,Souls Of Mischief - Live And Let Die,anything can happen, si implicit Del tha funkee homosapien-Mastermind, brand nubian-slow down(peterock remix),Naughty By Nature-hiphop hooray, Geto Boys - My Mind playin'tricks on me alta regula: incercati sa va axati pe titluri de mel si mai putin pe comentarii la adresa vecinului(iar daca tineti neaparat, incercati sa cititi toate posturile inainte-ptr a nu repeta lucruri discutate deja )
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
cam comercial si urat ce ati zis voi. de la mine top3 1.Talib Kweli & Hi-Tek - Move Something 2.Dilated Peoples - Worst comes to Worst 3.Jedi Mind Tricks - I Who have nothing Ce ati pus majoritea e cam aiurea , [50cent - in da club ,(hahahaha)] "Fuck that, that ain`t hip-hop is something else" | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Bai deci chiar ti-as da niste titluri de melodii, dar nu pot sa aleg. Mai degraba ti-as zice niste albume clasice de pe care orice melodie e la fel de super tare (pe care cu siguranta le stii) chiar mi-e greu sa aleg. Daca ar fi dupa mine primele 50 ar fi numai wu Iti dau doar un exemplu scurt si banal...poti sa alegi o cea mai buna melodie de pe albumul GZA-Liquid Swords??? sau de pe. Tot albumul e flawless. Poate ar fi mai usor cum a zis asta mai inainte sa iei dupa versuri, dupa beat, dupa instrumental, rime...Dar ca sa raspund totusi la subiect o sa dau o lista, cu melodii. Sunt niste melodii Mega tari puse aleator si care imi vin acum primele in minte. Deci nu inseamna ca asta e topul meu 10. O sa incep bineinteles cu cateva din wu... Ghostface - Winter Warz Gza - Killah Hills 10304 Raekwon - Ice Cream Raekwon - Wu Gambinos ...inca 5 care-mi vin acum ne-wu ![]() Cypress Hill - How I could Just Kill A Man Cypress Hill - Killah Hill Niggaz Gang Starr - Take It Personal Ice Cube - Ghetto Bird Ice-T - That's How I'm Livin ...si sa fie si una mai necunoscuta Voodoo Click - Bean War | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Poate ar fi mai usor cum a zis asta mai inainte sa iei dupa versuri, dupa beat, dupa instrumental, rime...[B] daca "asta" sunt eu atunci ma cheama LaurROC
__________________ personal sommelier | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |