![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Corect, multe melodi frumoase si bune, si multe gusturi diferite ![]() Personal il consider pe 2Pac cel mai mare raper din toate timpurile, si desi nu inseamna neaparat ca cel mai mare raper are si cea mai tare melodie ever, eu as spune ca melodia "California Love" a lui Pac a fost si este inca o super-melodie (nu ca mie mi-ar placea cel mai mult asta, personal imi plac mai mult "Made Nigazz", "Changes", "Do4love", "2 of Amerikaz Most Wanted", " I Aint't Mad At Cha" sau "Hit'em Up" ), dar deh..consider ca aceasta a avut un mult mai mare impact decat restul.
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Guest |
e aiurea threadu asta, sincer... impactu cel mai mare cred ca l-au avut gangsta's paradise california love si stan mie imi place cel mai mult (nu stiu dc) i need a girl pt 2 :P mai sunt tari: how high, forgot about dre oricum, io zic ca STAN a fost cea mai tare.....si inca e | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
1. Tupac - i aint" mad at cha" 2. Tupac - Hit em" up 3. Tupac - Picture me rolling 4. Tupac $ Outlaws - Baby dont cry 5 Tupac - Krazy 6. Dmx - How it's going down 7. Busta Rhymes - Salute The Goods 8. Tupac - Hellrazor 9. Tupac - Ru still down? 10 Tupac & Snoop - 2 OF AMERIKAZ MOST WANTED Thats top 10 4 me , fuck east side Jayz, Puffy , Juniormafia & shit Last edited by The Don; 19-03-2005 at 05:36.. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Ice-T: Colors
__________________ Dau invitatii de lume buna pe Locărz. Doar pentru cunoscatori bazati cu multa ambitie! Pret bun, calitate garantata, nu va pica saitul niciodata. Pentru urgente sunati cu incredere la 0666 892 10 13. Oferta e doar pentru ambitiosi dinamici si plini de cunostinte. Exclus fraieri, care ati citit degeaba, de fraieri ce sunteti, adica. Gen. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Din pacate threadul e tampit rau de tot. Mai bine s-ar fi numit "piesa rap pe care o considerati VOI cea mai buna". Nu s-ar fi certat nimeni aiurea si mai aflam chestii bune. 3eme oeil - La vie de reve ( Taxi OST ). Merita incercata.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: CONSTANTA |
hmmz.nice topic here.well well Ol' Dirty Bastard - Hippa To Da Hoppa Quasimoto - Microphone Mathematics (remix) Gravediggaz - Here Comes The Gravediggaz Gravediggaz - Trippin' Gang Starr - Just To Get A Rep Akrobatik - U Can't Fuck Wit it Jeru The Damaja - Ain't The Devil Happy Ghostface Killah Featuring RZA - The Grain Jeru The Damaja - True Skillz Ol' Dirty Bastard - Shimmy Shimmy Ya lista ar mai cuprinde multe nume URIASE din hh...dar e evident dupa ce am aruncat aici..sa nu uitam Cappadonna si membrii Wu tang Clan in genere. no wordz .amazing skillz
__________________ AUTECHRE FOREVER AND EVER!!!! | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Saian Supa Crew - La preuve par trois Shurik'n - J'attends Promoe - KKKampain Looptroop - A Modern Day City Symphony Manau - L'avenir est un long passé Europa > America
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
1. 2Pac: Staring trough my rearview 2. 2Pac: Secretz of war 3. Dr.Dre & Snoop Dogg : 187 on an undercover cop Resp3kt 2 ma' all hommiez & R.I.P. 2Pac (da' king who is still alive....)
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |