![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
n.w.a. - straight outta compton clar pe primul loc, eazy e - real muthafuckin' g's, pe urma ar mai veni run dmc - it's tricky si queens day, ceva mai noi still dre, nas - one mic, si melodia beg for mercy mi-a placut a si sa nu uit cypress hill: how i could just kill a man( si varianta in spaniola suna bine), trouble si low rider | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Ar fi asa: MC Hammer - U can't touch this DMX - Who we be/ Where the hood at? Busta Rhymes - Gimme some more MC Solaar - Caroline,Zoom, La Belle et Le Bad Boy Metahdon3000/Deceneu - Din Sub (cea mai buna piesa de la noi, pe langa asta bug mafia, parazitii & shit pur si simplu nu exista )
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
Dap...Am ascultat. Cand am spus & shit evident nu ma refeream la trupele/baietzii din jurul RACLA (mai putin Parazitii, care mi se par o gluma, din pacate una proasta). E vorba de cele mai bune piese, si-mi mentin parerea ca Din Sub e etalon. Altminteri, se pot da multe exemple bune made in Gara de Nord) Vexxatu rulllez, indeed!
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
buey acum sa dau si eu cu parerea nu pot spune care e cea mai tare piesa rap.......... pot spune care sunt albumele mele preferate nu le pun in ordinea preferintelor deoarece astea le consider egale dr.dre the chronic n.w.a. greatest hits-ala scos de virgin acu cativa ani 2pac-all eyez on me dr.dre - the chronic 2001 snoop -doggystyle bone thugs nu mai stiu cum se numeste albumul ala cu 1st of tha month onyx -bacdafucup aaaaa sa nu uit supreme NTM - paris sous les bombes I AM - l'ecole du micro d'argent Passi - numai stiu albumul parca du'85 a '95 ceva de genul sunt parerile mele.parerea mea :P .peace out
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
eminem-lose yourself(nu degeaba a luat oscar) 2pac-california love 2pac-changes eminem-mockingbird mc hammer-can`t touch this eminem-stan 2pac-husthler..parca asa se numea ..nu mai tin minte run dmc- sunt vreo 2-3 melodi... snoop-doggystyle si de la noi: parazitii-omu din liftu` tau parazitii-instigarea la cultura dream team cu stoe&yolo-cantec de voie buna deceneu-7 zile bug mafia-limbaj de cartier ....
__________________ You no take candle! | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Tony Yayo - Drama Setter (Feat. Eminem & Obie Trice) Nate Dogg & Dre - Your Wife Blackstreet - No Diggity Akon - Ghetto Xzibit - X Nate Dogg & Warren G - Nobody Does It Better Eminem - Never Enough (Feat 50 Cent And Nate Dogg) si romanesti : Tot albumul Zale (mai ales Zale - Din Front ft. Cheloo) Cheloo - Vicii Ombladon - Comunicat Bitza - Strain in tara mea C.T.C. - Pentru cine (cu Dj Dox) Parazitii - Dulce autodistrugere (Doamne ce negativ!!) asa, una din fiecare
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| kanye west - through the wire si Twista - Slow Jamz ft. Kanye West And Jamie Foxx
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |