![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
right. s'asa sunt niste fraieri si unii si altii. ops, sper sa nu trec prin "salajeaaan" vreodataaaa.. cea mai fidela fataaa.. huo!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cam de cacat faza...desi nu sunt un fan al celor de la La familia si nici Bug Mafia, mi se pare o mare prostie ce au facut mafiotii, una peste alta nu inteleg de ce pana in ziua de azi Puya si Sishu nu s-au ganditi si ei sa-si inregistreze numele...imbecili...am incercat aseara sa ma uit la emisiunea de pe B1 dedicata acestui subiect, dar dupa 5 minute in care am ascultat prostiile lui Puya (in sensul ca habar nu are sa lege 2 cuvinte) + ca au mai venit si incultii aia de la Codu`Penal, am schimbat canalul...
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
hmm . imi spune si mie cine sunt personajele astea ?? . desene animate ,. or what ?? ![]() PS . eu cu siguranta mai ajung prin salajan
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mai nou Marijuana e "creatoare de moda", daca piercingul cuprinde si asta. avand in vedere ca sisu mai sta 1 an juma dupa gratii si "La Familia" au de scos ceva albume conform contractului, BUG au preluat numele "prin forta" ca sa nu iasa in pierdere cu banii care trebuie sa ii inapoieze casei de discuri.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Guest |
Cred ca e vorba despre o manipulare a fanilor doar prin subiectul in sine, neinteresant ce fac ei in timpul liber insa este f interesant daca este vorba de publicitate sau chiar asa s-a intamplat in ceea ce priveste numele "La Familia". Poate adevarul o sa iasa la iveala ?!?!?!
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
e vorba de un mai vechi conflict intre cele 2 trupe Mafiotzii au fost mai istetzi si au cam taiat macaroana "familistilor" intrucat...cei din urma cam au dat cu bata-n balta prin presa plus incidentul cu drogurile...care a cam dat o lovitura celor din spate
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
chiar vroiam sa dau de un topic pe chestia asta in ochii mei mafiotii au scazut prin ce a facut tataee, din pacate nu am prins emisiunea la b1tv dar am citit prin ziare de asta albumul scos sub numele de Sisu si Puya nu exceleaza doar Foame de Bani si inca 1-2 merita ascultate e un album asa la disperare ![]() oricum parazitii rule | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |